Fegyencedzés nőknek? Normál határok között persze.
ezt honnan veszed,hogy nem nőknek van kitalálva alapvetően?
a könyvben a piár szöveg ellenére az emberi test edzésével foglalkoznak.
és tudtommal a női test is emberi test.
ha meg végigviszed az összes lépést és felteszed a jutúbra,akkor meg sztár leszel az biztos:).
én már több mint fél éve csinálom ezt is meg mellette más edzésfajtákat is és nem lettem "kigyúrt" ha ettől tartanál,csak szép szálkás,izmos. simán mehet nőknek is!
17/L
A kigyúrtságtól tartottam mert így is fordított háromszög alkat vagyok.. de akkor beiktatom a mostani edzések mellé.
Köszönöm :)
Kérdező és 6. válaszoló!
Nektek hogy megy eddig? Hol tartotok? Tudnátok mesélni a saját edzésetekről? Köszi szépen!
a 6-os válaszoló vagyok :)
A guggolás megy a legjobban,ott már a 6. szinttel küzdök,a felemás guggolással. A fekvőtámaszból a 4. szinten vagyok,a fél fekvőtámasznál ami ugyanaz mint amit a suliban tanítanak csak nem megy le egészen a földig a mellkas,most próbálkozok mindig lejjebb és lejjebb menni. A húzódzkodással vannak problémáim,mégpedig az hogy nincs helyem gyakorolni,de ott a 2. szinten vagyok mivel a teljes testsúlyomat még sehogy sem tudom felhúzni. Egyelőre a leengedést gyakorlom mivel egy netes cikk alapján az is jó felkészítés és majd ha erősebb leszek akkor próbálkozom a felhúzással. A lábemelés viszont jól megy szintén,ott is a 6.-nál tartok,a lógásban térdemelésnél. A hídból pedig a 4. szintnél vagyok amikor a fej érinti még a padlót. A kézenállásba még igazából nem fogtam bele.
De ezek mellett szoktam még más gyakorlatokat is csinálni,súlyzózok is,futni-úszni is szoktam néha szóval nálam elég változatos a paletta,ha csak fegyenceznék biztos előrébb tartanék :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!