Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő "gyúrócsaj" vagyok....

Kezdő "gyúrócsaj" vagyok. Proteinturmixot keresek, de laktóz érzékeny vagyok. Hallottam, hogy van szója és tojásfehérje alapú turmix is. Erről hallottatok már jót/rosszat? Tudnátok konkrét terméket ajánlani?

Figyelt kérdés

Halvány lila gőzöm nincs a márkákról sem. Hallottam néhányról, hogy olyan márkából tutira ne vegyek semmit, de ezen kívül egyik név sem mond nekem semmit.

Esetleg ha van tapasztalatotok arról, hogy melyiknek van normális íze is, azt is szívesen olvasnám.

2012. júl. 4. 14:50
1 2 3 4
 21/34 dirtboy ***** válasza:
az is tiszta izolátum,az ára is elárulja,és a leírásban is benne kell lennie mindig hogy milyen protein is van benne
2012. júl. 4. 15:50
 22/34 A kérdező kommentje:

Mondjuk az igaz, hogy az ára elég horror ahhoz képest, hogy a C-vitaminon kívül nem szoktam nagyon mást szedni, most meg belecsapok a lecsóba és ilyeneket akarok inni. :)

Szóval akkor azt mondod, hogy jó a MyoFusion Hydro a 69%-ával kezdésnek, aztán majd elválik?

2012. júl. 4. 16:00
 23/34 A kérdező kommentje:

Ja, még egy kérdés, nevetni nem ér. :) Szóval ezt frissen kell elkészíteni és meginni vagy úgyis lehet, hogy itthon megcsinálom és edzés után megiszom? Mennyire romlandó?

Köszi.

2012. júl. 4. 16:06
 24/34 anonim ***** válasza:
úgy érdemes csinálni, hogy fogod a shakeredet, belerakod csak úgy szárazon a kívánt mennyiségű proteinport. lezárod, és így ahogy van, beleteszed az edzőtatyóba :) miután végeztél az edzéssel, kiszeded a tatyóból a shakert, benne a proteinporral, engedsz rá vizet, összerázod és megiszod :)
2012. júl. 4. 16:14
 25/34 dirtboy ***** válasza:

a MyoFusion nem én ajánlottam.

a másikat hellrider megválaszolta bár én úgy csináltam hogy külön kis dobozba raktam a proteint mert mikor a shakerbe raktam és úgy engedtem rá a vizet egy része letapadt az aljára és az istenért sem akart feljönni.

szóval én úgy csináltam hogy külön kis dobozkában vittem a proteint és utána a shékerbe engedtem vizet és úgy a víz tetejére a proteintrá öntöttem és utána ráztam össze.

a kis dobozkát meg mikor vittem bele raktam a shékerbe így ugyan annyi helyet foglalt.

2012. júl. 4. 16:21
 26/34 anonim ***** válasza:
figyelni kell, h hogy bírja az emésztőrendszered a hydrot. ha nem okoz gondot akkor mehet. am nekem is letapad, kanál nyelével 2 kavarásra feljön minden :D
2012. júl. 4. 16:27
 27/34 anonim ***** válasza:

Egy laktóz érzékenynek miért kell ajánlani egy MyoFusion proteint? A myo Fusion whey koncentrátumot, és milk proteint is tartalmaz. Laktóz érzékeny próbálkozzon mondjuk szója vagy rizstejjel.

Protein esetében a legjobb megoldás alapanyag szintre "visszamenni" whey izolátum semleges, natúr ízben. Így semmilyen adalékanyagot (emulgáló, ízfokozó, habosító, stb.) nem fog meginni. Fentebb már írtak egy linket:

[link]

Szóba jöhet még a totál whey hidrolizátum is, de ennek már horror ára van. Ráadásul egy DH32-es hidrolizáltság igen kesernyés ízű. Megoldás lehet még a tojás protein, szintén alapanyag szinten.

Ami szintén laktóz mentes protein fajta a beef (marha hydrolizátum)-

[link]

S legutoljára hagytam a szója proteint. De hát ennek az íze valami iszonyat (ittam!!).

2012. júl. 4. 16:30
 28/34 A kérdező kommentje:

De klasszak vagytok. :) Közben megvolt a nagy edzésem. Csak nem bírtam ki és a végén nagymenő módon kértem egy turmixot. Kérdezték, hogy tejjel vagy vízzel kérem-e. Én úgy tudom, hogy tejjel amúgysem ildomos, de én a laktóz miatt amúgy sem kértem. A por amúgy tartalmazott laktózt (bár nem volt ráírva a mennyiség), de úgy éreztem, hogy ezt most elsőre nem hagyhatom ki. A nevét meg nem bírtam megjegyezni, csak hogy málnásat kértem. :)) Azt hiszem átrágom még magam a témán és rendelek egyet minél hamarabb.

Azért az vicces lenne, ha valamelyik izompacsirta lenne valamelyikőtök, aki mellettem edzett. :))

Ez a poharas, dobozos megoldás tetszik. Egyelőre megmosolyogtat, hogy pasik ilyet csinálnak. Bekészítik a kis porocskájukat a tatyójukba... :) De én is ezt fogom csinálni, úgyhogy máris visszavontam, csak még kicsit idegen ez a szitu. :)

2012. júl. 4. 20:18
 29/34 dirtboy ***** válasza:
nyugi majd megszokod,jó az
2012. júl. 4. 20:28
 30/34 A kérdező kommentje:
Azt tudtátok, hogy van olyan shaker, aminek a kupakjába bekészíted a port, a pohárba a vizet és edzés után csak egy elfordítás, por belezuhan a vízbe, rázod, iszod?
2012. júl. 4. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!