Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő "gyúrócsaj" vagyok....

Kezdő "gyúrócsaj" vagyok. Proteinturmixot keresek, de laktóz érzékeny vagyok. Hallottam, hogy van szója és tojásfehérje alapú turmix is. Erről hallottatok már jót/rosszat? Tudnátok konkrét terméket ajánlani?

Figyelt kérdés

Halvány lila gőzöm nincs a márkákról sem. Hallottam néhányról, hogy olyan márkából tutira ne vegyek semmit, de ezen kívül egyik név sem mond nekem semmit.

Esetleg ha van tapasztalatotok arról, hogy melyiknek van normális íze is, azt is szívesen olvasnám.

2012. júl. 4. 14:50
1 2 3 4
 11/34 dirtboy ***** válasza:

hogy 1 példát mondjak

[link]

2012. júl. 4. 15:11
 12/34 anonim ***** válasza:
hát igen. nem rossz cuccok ezek, csak drágák. olyan mint a kocsiknál, hogy hiába van benne hótegyszerű technika, a márkajelzést fizeted meg :D gaspary myofusion hidrot én megpróbálnám a helyedben.
2012. júl. 4. 15:11
 13/34 anonim ***** válasza:

Nincs mitől tartanod, egy lánytól nem várják el az emberek, hogy edzett legyen, te ezzel már különleges vagy pozitív irányban. Egy vékony fiúnak sokkal nehezebbek az első lépések e téren :D

A Scitecet meg a Biotechet azért mondják, hogy ha lehet ne, mert vannak náluk jóval olcsóbb termékek is, csak ők nem költenek annyit marketingre itthon. Át kell nyálazni a webshopokat, akciókat, postaköltséget, és sokat lehet spórolni egy kis gondolkodással. Muscletemen és a bodybuildingbolton szoktak főleg jók lenni.

A Myofusion Hydro pedig designer fehérje, azaz tejsavók keveréke, van benne koncentrátum, izolátum és hidroizolátum is.

2012. júl. 4. 15:16
 14/34 A kérdező kommentje:
Jaj, de cuki. Sütikrém ízű a Myofusion. Ezt biztos csajoknak találták ki. :)))
2012. júl. 4. 15:22
 15/34 anonim ***** válasza:

Az lehet, mert a barátnőmnek ízlik, nekem meg nem :D Másból is láttam már sütikrém ízűt.

De mondom, vigyázz, mert abban is van koncentrátum, nem tiszta hidroizolátum!

2012. júl. 4. 15:25
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszi. Valamennyi tejcukor azért elmegy, nem vagyok extrém tejcukorérzékeny, de hosszútávon azért nem mindegy, hogy mennyi van benne.
2012. júl. 4. 15:27
 17/34 anonim ***** válasza:

Hát igen, valamennyi, de nem tudjuk mennyi az a valamennyi : \ Legalábbis én nem. Na meg arra is figyelj ezzel, hogy csak 69%-os, míg sok más protein inkább 70-80 között mozog. De nem kell túlparázni, ha nem számít minden forint, veszel egyet, kipróbálod, ha nem jön be, eladod.

Hajrá!

2012. júl. 4. 15:30
 18/34 A kérdező kommentje:
Aha, tényleg. Azért a 80-90%-os tényleg jobb lenne, de gondolom ettől még jó hatása lesz, legfeljebb nem "annyira". Ez a fehérjetartalom függ attól is, hogy koncentrátumnak vagy izolátumnak hívják?
2012. júl. 4. 15:34
 19/34 dirtboy ***** válasza:
részben igen, az izolátum kiegek magasabb protein tartalommal rendelkeznek.
2012. júl. 4. 15:37
 20/34 A kérdező kommentje:
Az Iso 100 az milyen? Annak 89% a fehérjetartalma.
2012. júl. 4. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!