Kondizástol lehet hizni?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, hogy ha eljárok kondiba valamilyen uton modon lehet hizni? 14 éves fiu vagyok és 50kg ez nagyon zavar kezdeni akarok magammal vmit.. van vmi ötlet netán más?2012. júl. 3. 21:28
1/5 dirtboy válasza:
tömegnövelő étrenddel nő az izomtömeged és mellé elkerülhetetlen egy kis zsírosodás is.
2/5 Zakathol válasza:
De ha hízni akarsz, minek mennél konditerembe? Ha nem mész, sokkal könnyebb elhízni.
3/5 anonim válasza:
én fogytam hasból a kezem, mellem és hátam pedig megvastagodott/kiszélesedett, bár én nem toltam semmit sem mellé.
mondjuk 14 évesen ne kezdj kondizni szerintem, kézilabdázz meg teniszezz (azt a lányok nagyon bírják).
4/5 A kérdező kommentje:
de eszek és nem hizok, azért akarok kezdeni vmit magammal
2012. júl. 4. 09:08
5/5 Frontosa válasza:
Olyan nincs, hogy nem hízok, egyél többet.
Tömegelésnél napi 5g/tskg szénhidrát és 2g/tskg fehérje kell. Azaz neked 100 gramm fehérje és 250 gramm CH kell naponta és jön a tömeg. Készíts egy étrendet napi 5-6 étkezésre lebontva.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!