Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a testem?...

Szerintetek milyen a testem? Pár hónapja itthon edzek (fekvők, húzódzkodás, tolódzkodás, felülés) ha elkezdek kondiba járni kb mennyire lesz látható a változás olyan 2-3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Ha valaki írna egy jó edzéstervet is az is jó lenne, olyan heti 3-4 edzésre gondoltam.

[link]

[link]

ja és ezt a kérdést már tegnap este feltettem csak akkor véletlenül letöröltem a képeket úgyhogy akár oda is válaszolhattok

2012. júl. 3. 15:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Keress más célt az életednek, mondjuk tégy boldoggá egy nőt, segíts embereken, alkoss valamit, tanulj, ilyesmi. ;)

Nyilván van egy kis félelmem olyan téren, hogy nem nézek ki elég jól, de ezek szerint akkor ilyen gond nincs, tanulni most nem fogok mivel nyári szünet van és van egy lány akit szívesen boldoggá tennék, de pillanatnyilag most az sem lehetséges

2012. júl. 17. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!