14 éves fiú vagyok és kockahasat szeretnék, nincs rajtam háj (csak nagyon minimális) Elég ha sima felülést vagy hasprést csinálok?
Csáó!!
Most 2 lehetőséged van, srác!
1. Vagy arra a tudatlan választ adó-ra hallgatsz aki linkel neked egy oldalt ahol különféle edzéstervek vannak leírva + javasol az edzés mellé egy ratyi diétát.
Vagy megfogadod az én tanácsom. (amiben inkább bízhatsz)
annyit mondok, ha kajak kockákat szeretnél, igazi reszelőket, akkor ha esetleg sokat kajálsz csak egy kicsit vegyél vissza. ennyit az étrendről...
és tartsd be ezt az edzéstervet:
(bár nemtom mennyi felülés megy neked de azért írom..)
1. Felülés: 9x15 (1 hétig aztán 15 helyett 17 ,mindig+2)
2. Hasprés: 6x20 (ugyan úgy hetente +2 vagy 3)
3. Fészek: 5x15 (heti 4+)
Jocceeh, te nem vagy nagyon okos ugye? Szerinted hasedzéstől lemegy a zsír? Gondolkozz már ember, mielőtt hülyeségeket írsz. Nincs helyi zsírégetés bármennyi felülést is csinál. Szálkásító diéta kell és aerob edzés is. És nem mindegy mit eszik, hiába írod ezt a baromságot.
Sz@r kajáktól nem megy le a zsír.
9x15?? honnan vesz valaki ennyi ökörséget??
Na de itt van 3 cikk, el lehet olvasni:
Jocceeh, te aztán okos vagy...
Ha sok szenny kaja helyett kevesebbet eszik belőle de ugyan azt akkor semmire se megy. Ráadásul átlag ember messze nem eszik annyi fehérjét amennyi az izom épüléséhez szükséges.
Nyugodtan ki lehet próbálni Joci barátunk módszerét, az eredmény önmagáért fog beszélni.
(És utána lehet újra elolvasni a kockahasas kérdéseket, ha valami működőt akarsz)
1 válaszoló:Nem sok de van rajtam zsír igen de a hasam alsó részé a köldököm alatt több van.És igen szinte semmi hasizmon nincs.
Joceh.:köszönöm valki értelmes választ ad. Mi az a fészek egyébként. ?
Utolso kommentelö:azt akarom elérni hogy kockahasam legyen.Szval hasizmon akarok erösiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!