Hol van jó önvédelmi edzés? Bővebben lent.
A helyzet az, hogy el lettem tiltva a küzdősportoktól, mivel pár éve eltörtem a térdemet és a csípőmet is. Amúgy mozoghatok rendesen, sportolhatok, de egy klasszikus küzdősport kockázatos lenne. Gyerek koromban 6 évig karatéztam.
Most valami olyan edzés kéne, ahol különböző fogásokat (pl kéz kicsavarás stb...) tanítanak, mint pl a krav magában, csak lájtosan. Létezik ilyen Budapesten?
a modern defendo-ban nincsen bunyó-sparring,csak az állóképességi rész,az önvédelmi rész,és a taktikai önvédelmi rész.
kéz kicsavarás viszont nem nagyon van benne max befejező rögzítő mozdultként,mert az ujjak megfeszítése,eltörése egyszerűbb.
összegezve,jó kis lájtos edzés,ami állóképességileg kemény ugyan és logikusan felépülő használható technikákat oktatnak.
persze egy küzdősport edzéssel nem összehasonlítható,mert ennél nincs sparring,de jobb,mint a semmittevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!