Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Peptidek az izomtömegért?

Peptidek az izomtömegért?

Figyelt kérdés

üdv,

a peptidekről szeretnék véleményeket olvasni.

ezen belül is GHRP-6, CJC-1295 ÉS GRF-129 érdekelne.

elvileg ezek csak növekedési hormon fokozók, így nem áll le a test saját termelése. milyen mellékhatásokra lehet számítani? van aki használja ezeket? hatásosak?

köszönöm

2012. jún. 30. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mellékhatások nagyon komolyak! Folyamatos orvosi felügyelet mellett lehet csak alkalmazni! pár mellékhatás: csontok megnövekedése, eldeformálódása, belső szervek megnövekedése(pl:kóros szívnagyobbodás), a szervezetben lévő esetleges rosszindulatú daganatok is növekedhetnek
2012. jún. 30. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:

de úgy tudom, hogy ez nem a hagyományos "növi", hanem csak egy fokozó, olyan elvileg mint a tesztoszteron fokozó, és nem olyan mint a normál tesztó, pl. propi, legalábbis én így értelmeztem a leírtakat.

szal most nem teljesen értem, hogy mi is van valójában!? :/

2012. jún. 30. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
A fokozó elvileg azért jobb mert a saját növekedési hormonjaid száma fog megsokszorozódni és nem egy idegen hormont jutatsz a szervezetbe. a fokozó előnye még hogy olcsóbb is, de mellékhatások hasonlók.
2012. júl. 1. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább normális kaja+edzés+pihenés az izomtömegért.Hagyd a francba az ilyen hülyeségeket,mert többet árt,mint használ.
2012. júl. 1. 09:42
 5/7 A kérdező kommentje:
nem most kezdtem az edzést, és szerintem túlzás nélkül mondhatom, hogy a kaja is 100%-os. egyedül a pihenéssel szokott gond lenni iskolaidőszakban, viszont most nyáron megvan napi 8óra alvás. úgyhogy nem az alapok helyett akartam peptidekhez nyúlni, hanem az alapok mellett, egy optimálisabb fejlődés érdekében.
2012. júl. 1. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem én,csak hát ezek a hormon birizgáló dolgok nem túl jók.lehet,hogy egy ideig tök jó lesz,aztán meg majd sokkal rosszabb.Sok tesztoszteron fokozónak például az is a mellékhatása,hogy amíg szeded,akkor oké,de bizonyos idő múlva a szervezeted magától már nem is fog termelni.lehet,hogy lehet ezeket a cuccokat ésszel is használni,de alaposan mérlegelni kell előtte,hogy meg e éri.
2012. júl. 1. 12:10
 7/7 Gabipapi válasza:
Én használtam több félét,jók a tapasztalataim.Szálkásodtam izomtömeg növekedés mellett.A lényeg,hogy minőségit szerezzetek be és akkor működni fog.Ahonnan én vettem: [link]
2013. febr. 13. 03:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!