Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kötényhasra megoldás?

Kötényhasra megoldás?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 2 évvel ezelőtt még rendkívüli túlsúllyal küzdöttem, 112 kiló voltam. Elég gyorsan, talán túl gyorsan is, lefogytam 40 kilót, 72 kilósan úgy néztem ki mint egy drogos..Elkezdtem testépíteni, és egész szép eredményeim vannak, 40es karom van, a testemen, szinte minden izommal meg vagyok elégedve..a hasam is izmos, viszont csak felül látszanak a kockák, ugyanis alul még mindig ott van a kötény has..akármit csinálok, nem múlik el..valaki, valamilyen megoldást esetleg tudna adni? Hallottam arról, hogyha híznék 5-10 kilót, aztán azt leadnám lassan, akkor elmúlna..ehhez mit szóltok,
2012. jún. 30. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem adj időt a bőrödnek a változásra (16 évesen még nagyon fiatal vagy, sokmindent tolerál a bőr is), aztán ha 1-másfél év alatt sem javul, akkor marad a plasztika. (tudtommal erre nincs más megoldás)
2012. jún. 30. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:

16 évesen simán visszafog menni a helyére.Csak adj neki időt és edz hasra is.

Hogyha 35 lennél akkor már műtét kellene kötényhasra.

2012. jún. 30. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: mert nem volt jobb dolgom..barom..szerinted miért hízik meg egy 7-8 éves gyerek?? nyilván, mert olyan fasza kövérnek lenni..

Többiek: Köszi a választ :)

2012. jún. 30. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

azért mert lusta és zabál össze vissza? vagy betegség?

én is voltam 7-8 éves mégsem lettem 120 kg...barom

2012. jún. 30. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:
az lehet hogy lusta voltam, és zabáltam össze vissza, de amíg nem tudsz olyan eredményt felmutatni, amit én, addig én a helyedben inkább mennék a földre kapálni.., és/vagy dolgozni, hogy legyen mit enni, meg pénz internetre..nehogy kikapcsolják az internetet, és szórakozás nélkül maradj :/
2012. jún. 30. 17:18
 6/7 anonim válasza:

Ez a probléma engem a mai napig gyötör. Én 30 kilót fogytam nagyon gyorsan 19 évesen és azóta is ott van. HA tényleg nem menne le 1-2 év alatt, erőteljesen gondolkozz el a plasztikán. Én pár hónapon belül fogom megcsináltatni, mert 2 évig csak google-ztem, fórumokat olvastam és orvosokhoz jártam, de végeredményben tényleg csak a plasztika segít :( - 21/F

Sok sikert sorstárs! :)

2012. júl. 5. 18:03
 7/7 anonim válasza:

hulye a pulya egy 7 8 eves gyerek honnan tudja menyit szabad meg ez genetika amugy csinald a kovetkezo gyakorlatot:

fogj meg egy rudat ami vizszintes de magasabbon legyen mint te (ha bele kapaszkodol ne erje a labad a foldet igy fel kell ra ugorni v. szekkel felmaszni)kapaszkodj fel utana labad emeld fel parossaval ugy hogy ugy nezz ki oldalrol mint egy derekszog ezt ismeteld meg pont olyan mint a labemeles csak fogod a rudat

2012. júl. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!