S. O. S. Vettem egy futópadot (más mint amire számítottam), de nem todom hogy most így mennyi kalóriát éget, és így is zsírégető, nem lehet, hogy inkább erősítő (lentebb)?
a futógépről azt hittem mikor megvettem (postán keresztül),hogy ilyen elektromos ami magától megy és nekem csak futnom kell rajta, hát tévedtem.....
maganak kell hajtani és csak akor megy.
A dőlés szöge:az ilyen hegymenet funkció, szóval a gép orra magasabban van mint a vége.
Mindegy mivel diák vagyok most csak ilyenre volt pénzem.
szóval a lényeg hogy:
mivel magamnak kell hajtanom(nehéz), ezért úgy érzem mint ha inkább erősítő lenne, mint zsírégető és én fogyni szeretnék ezért zsírégető lenne a jó
1 órán keresztül a szabadban futás nekem túl megerőltető
és mivel nem egyenletes síkon futnék a szabadban ezért,mivel mindig be szorul a levegő a bordáim közé, ezért a normál futás nem jó.
szóval én diétázom(fogyókúrázom)és fogyni és vékonyítani szertnék.
Na most akkor akkor ez magam-(nehez)hajtós futógép ezekre
a célokra jó?
kb. ugyanannyi kalóriát éget mint a normál futógépen vagy futás?
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem j lesz ha megvan hozzá a megfelelő diéta.
Ami nem úgy néz ki hogy kevesebb leves/második. Hanem kiszámolt értékek szerinti étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!