Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez milyen sportsérülés?...

Ez milyen sportsérülés? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szóval tegnap bordásfalra felraktam a lábamat derékmagasságba, ráhajoltam és egy hatalmasat reccsent a combom tetején, hátul.(pedig előtte már bemelegítettem.

Akkor még semmi bajom nem volt,nem éreztem fájdalmat,csak a reccsenés pillanatában. Tesi érettségi vizsgán voltam,még csomó feladat hátravolt, többek között a 2000 m futás. Aztán biciklivel jöttem haza,du. vissza kellett mennem a szóbelire -->sokat sétáltam.

Késő du.-ra nagyon megfájdult,azóta csak sántítva tudok menni.

Edzett ember vagyok nem valami nyámnyila tinédzser írogat nektek, csak még sose volt ilyen sérülésem és nem tudom,hogy mi a neve és hogy kezeljem. Orvoshoz majd megyek,de nagyon foglalkoztat,hogy mi ez.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jún. 28. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

combom tetején hátul?

meghúzódott a lábbicepsz.

az tényleg tud fájni.

ha belilult,akkor elszakadt az izom annyi biztos.

2012. jún. 28. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok,hogy a combom alatt. A bal oldali térdemnél is fáj,ott előjött egy ici-pici lila folt,de lehet,hogy ott csak bevertem.
2012. jún. 29. 09:59
 3/3 A kérdező kommentje:
A húzódás mennyi idő alatt múlik el és mit csináljak,hogy hamarabb meggyógyuljon?
2012. jún. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!