Arnoldék még annak idején hogyan tudtak olyan szintre jutni testépítés terén?
Nagyon keményen edzettek, ez tény. Viszont a táplálkozásuk ahogy olvasom, nemigazán volt rendben. Pont ezért említettem Arnoldot, ő sokszor hamburgerezett, sőt sörözött is. Ez melyik mai testépítőnél fér bele manapság? Bruce Lee ugyan nem testépítő, de ő és Stallone pl ahogy hallom előszeretettel iszogatták a nyers tojást, ami nagyon dúrván sz@r fehérjeforrás. Meg úgy általánosságban az étrendjük sem volt teljesen rendben.
Hogyan voltak mégis képesek erre az eredményre? Nekem naponta ha nincs meg a 6 étkezés, és 2,5g/tstkg fehérje 8g/tstkg szénhidráttal, én egyszerűen képtelen vagyok fejlődni, akárhogyan is edzek. Szemét kaja max tömegeléskor fér bele. Nem irigykedésből kérdezem, csak érdekel, hogy mi volt a titkuk. Ennyit számítana a jó genetika?
sok sok szteroid egyébként nem hiszem hogy amiket láttál Arnoldnál is az sűrűn fordult elő és főleg nem verseny szezonban,talán néha néha off szezonban de az meg nagy dolog.
bruce lee meg nem volt azért korántsem egy kategória Arnoldal vagy stallonéval izom területén.
Persze, Bruce Lee-t nem említem egy lapon a többivel, oda is írtam, hogy nem testépítő volt. Viszont azért elért egy bizonyos izomzatot, amire én pl képtelen lettem volna edzés utáni nyers tojglival :D
Gondolkodtam sokat egyébként ezen a genetika dolgon, félelmetes mennyire nem vagyunk egyformák. Emlékszem, általánosban volt egy gyerek, akinek konkrétan 12 éves korában már rendes dagadó izomzata volt. Bátyja egyszer hülyeségből elvitte magával konditerembe, 60 kilót nyomott ki fekve. Félelmetes. Mostanra egy elég jó kézilabda csapatnál van, egyébként életébe nem járt konditerembe.
amiket eddig olvastam arnoldról a testépítő társai ledöbbentek amikor elmondta nekik,hogy milyen dózisban szedi a szteroidot.
a kajájért meg mindenre képes volt.
ha külföldi turnéra ment,akkor akinél megszállt azt szabályosan kizabálta a vagyonából.
amikor megérkezett amerikába mindenki ledagadtozta,ott tanult meg kajálni.
és amerikában már nem is ivott annyit.
Hát ez mind szép és jó ahogy ti tudjátok...nem vitatkozni akarok...
De ha Swarczeneggere gondoltok (ki másra is)tényleg genetikai csoda ...
De cseppet sem hagytak ki az élet örömeit kokszolás mellet kő keményen drogozott és ivott egy időszakában...Nemrég láttam egy dokumentumfilmben és versenyidőszakában is előfordult hogy használt drogokat persze drog alatt nem csak a szteroidot értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!