Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A spárga kezd nagyon alakulni...

A spárga kezd nagyon alakulni mégis alig bírok fejre rúgni. Miért van ez? Leírásban bővebben.

Figyelt kérdés
Régen simán / nem simán de tudtam fejre rúgni most azonban egyáltalán nem megy pedig elég régóta nyújtok és még ráadásul majdnem lent is van a terpeszes spárga,a pillangó ülésnél rám is tudnak állni. ez most más fajta lazaság ami kell a rúgáshoz ami az ú.n. dinamikus lazaság vagy mi? gyakorolni is kell a rúgást tudom de úgy voltam vele fejre még nem rúgok és még köríveseket se mert előbb lazulni szeretnék. kis help kéne hogy mi miért van.
2012. jún. 26. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, a dinamikus lazaság a dolog feltétele. Viszont az sem elég, ha fel tudod lendíteni a lábad, meg is kell tudni ott tartani! Folytasd tovább a spárgára gyakorlást, és mellette törekedj arra, hogy álló helyzetben egyre magasabbra tudd emelni a lábad, lassan és megtartva a legfelső ponton!
2012. jún. 26. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor gyakoroljam a rúgást is és tartsam is kint a rúgást fokozatosan a legmagasabb szintig.
2012. jún. 26. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
még annyi lenne a kérdés hogy előbb csináljam a rúgásokat vagy spárgázás után? mert bemelegítésnek szoktam lágyékrúgást,térdelést,és előre rúgást.
2012. jún. 26. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb végezz dinamikus nyújtásokat nagyon óvatosan láblendítésekkel, aztán lassú rúgásokat minél magasabbra, és csak ez után spárgázz!
2012. jún. 27. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:

lábkitartás

lábkitartásban rúgások gyorsan-lassan.

egyre magasabban.

comb-test-fej végig mehet az összes lábkitartással,aztán lehet kombinálni.

kitartod combra behajlított tartólábbal,rúgóláb vissza,és lábletétel nélkül testre,nyújtott tartólábbal és tartod.

2012. jún. 29. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!