Ha ilyen zsírlebontós porokat vagy tablettákat szedek, akkor azzal még a narancsbőr is eltűnik?
Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni úgy komolyabban edzeni, van 2 kiló felesleg rajtam, amúgy vékonyabb alkat vagyok, viszont van narancsbőr a fenekemen illetve a combomon. Ha ezeket (is) szedem, lemegy a narancsbőr?2012. jún. 26. 18:13
1/8 anonim válasza:
Nem létezik zsírlebontó por és tabletta ha ilyet vettél az átverés semmit nem fog érni diéta és sport nélkül nem lehet normálisan fogyni és nincsennek fogyasztó szerek sem.
2/8 *Glissade* válasza:
"Most, 2kg felesleg, és zsírlebontó tabletta a narancsbőr ellen"???
Ajaj...:D
Biztos hogy szükséged van arra a csoda kapszulára?:)
Mert nem fog tőle eltünni a narancsbőröd...
3/8 dirtboy válasza:
előbb találd fel azokat a porokat,tablettákat,utána agyalj azon hogy a narancsbőrre is jó e.
sajnos még nem léteznek ilyenek szóval ez a feladat rád vár.
4/8 A kérdező kommentje:
Normálisan étkezem, meg sportolok rendszeresen, de úgy 1 éve jött rám a narancsbőr.
Csak azon gondolkoztam, hogy amit lehet venni ilyen zsírlebontó (vagy nem is ez a neve, de az alényeg hogy azt segíti lebontani :D) szerek, akkor azok hátha eltüntetnék.
Tudom, hogy amúgy nem lenne rá szükségem, csak megkérdeztem, hátha. :)
2012. jún. 26. 18:28
5/8 *Glissade* válasza:
Vagy ajánlanám figyelmedbe a fogyókurás, karkötőt, fülbevalót stb.
Ezeknek te tényleg bedölsz?:)
6/8 anonim válasza:
De mint mondtam nincsennek zsírbontó szerek...
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor zsírégető
2012. jún. 26. 20:05
8/8 dirtboy válasza:
tudjuk hogy arra érted de a zsírégető nem úgy működik hogy megiszod vagy le nyeled a tabit és akkor az majd égeti a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!