A saját testsúlyos, vagy a súlyzós edzés a jobb?
"egyéni probléma nem általános"
Tök mindegy, nem egy doktor mondta nekem, hogy árt a hátnak...
"régi időkben nem is néztek ki úgy mit amit súlyzóssal el lehet érni."
Hát lehet, hogy nem néztek ki úgy, mint a mai izomkolosszusok, már ha ezeket embernek lehet egyáltalán hívni... De láttál már régebbi testépítő évkönyvet, amiben múlt századi testépítők voltak? Lehet hozzád képest ők is állatnak tűnnek. Arról nem is beszélve, hogy aki nem elégszik meg az antik görög szobrok által ábrázolt izomzattal, az meg is érdemli.
"a könyvet több ember írta nem egy és erősen túloznak benne a súlyzós edzésről."
Az meglehet, de azért megér egy próbát. Az meg kétségtelen tény, hogy a saját súly által is jól lehet erősödni, izmosodni csak macerásabb. Cserében tartósabb, nem olyan mint a lufi, mint a sok kondis szarral.
múlt századi testépítő pont olyan volt mint a mi,coleman is a múlt században kezdte a versenyzést 91ben.
vagy te mikorra gondoltál pontosabban?
/Lehet hozzád képest ők is állatnak tűnnek./
még jó
/Arról nem is beszélve, hogy aki nem elégszik meg az antik görög szobrok által ábrázolt izomzattal, az meg is érdemli./
mit érdemel meg?
ne hogy már te döntsd el hogy mindenkinek meg kell elégedni egy szoborral.
ha neki a nagy izmok tetszenek akkor az és kész.
neked ahhoz semmi közöd.
/Az meg kétségtelen tény, hogy a saját súly által is jól lehet erősödni, izmosodni csak macerásabb./
ku rvára nem macerás csak lassabb és soha nem is lehet felépíteni vele annyi izmot mint súlyzóssal.
/Cserében tartósabb, nem olyan mint a lufi, mint a sok kondis szarral./
úr isten ekkora debilséget le írni.
ha még azt sem tudod hogy épül az izom akkor talán nem kéne az ilyen jellegű kérdésekhez választ írnod.
inkább menny át a számítástechnikába,kockának jobb lennél mint sportoló embernek.
megmutathatnád a rajtad lévő igazi izmot egy képpel hogy hagy lássuk már mi lufik az igazi izom kinézetét.
Szerintem is csak full tájékozatlan írhat ilyet, hogy igazi izom vs lufiizom. Menjen az ilyen kiskegyedet olvasni.
Megnéznék egy képet mennyire lett ettől izmos a kis fegyencesünk.
Ja de biztos erős mert az 50 kilós testét 2-vel többször fel tudja húzni, de ez sem biztos.:)
Van ez az egylábas gugolás mint saját testsúlyos edzés.
Kipróbáltam és olyan szinten fájt tőle a térdem hogy azt mondtam soha többet. 170 kilóval gugolok és attól semmi baja a térdemnek. Lehet az is a gond hogy 107 kiló vagyok.
Írták hogy a könyv lejárattatja a súlyzós edzés , de kérdezem én hogy mi haszna van belőle? hiszen a könyvet szinte bárhonnan lelehet manapság tölteni , és én nem ismerek más terméket ami a nevéhez fűződne. Ezzel ellentétben a súlyzós edzésnek ott van a rengeteg tömegnövelő szere, a drága kondibérlet , ruhák...stb amiket reklámoz.
A fegyenc edzést meg egyszerűen csak lemegyek egy játszótérre és végig csinálom , anyagi okokból semmi hasznuk sincs lejárattatni a súlyzóst edzést mert nincs terméke amit reklámozna! én hiszek a könyvnek hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!