Egy kiló csirkebomc (amiben nincs csont) hány forintba kerül?
Figyelt kérdés
16/f, 75 kiló vagyok van egy kis pocakom, de szeretnék tömegnövelni. Sajnos anyagi problémáink vannak. úgy gondoltamm napi ~110 g fehérje megtenné-e nekem mint kezdőnek? Tudom legalább 150 kellene, de azt nem tudnánk megengedni magunknak. Most a Power Pro termék akciós, szeretnék egy 4 kilósat megrendelni 11430 Ft-ért. Napi 1,5-2 adagot innék belőle, a többit pedig csirkecombból fedezném, mert úgy tudom ez az egyik legolcsóbb alternatíva. Köszönöm a segítségeteket!2012. jún. 26. 13:31
11/19 anonim válasza:
Jó lesz az 14 ftnak is, csak már lezsibbadt az agyam, megyek inkább horgászni.
12/19 anonim válasza:
Úgy igen, én azt kezdtem számolni, mennyi húst kell hozzá megenned, mert csak a fehérjét nem tudod:)
13/19 A kérdező kommentje:
Az a fránya matek :D
Tehát ha napi 300 grammot ennék akkor kb 60g fehérjéhez jutnék, és kb 250 Ft-ba kerül ennyi csirkecomb. Így helyes?
2012. jún. 26. 14:06
15/19 A kérdező kommentje:
és a rizs ch tartalma mennyi? %-kosan, illetve mennyibe kerül 1 kiló
2012. jún. 26. 14:35
16/19 anonim válasza:
77g van 100g-ban, 260 ft körül van egy kg.
Azt számold bele, hogy a rizst amikor megfőzöd, 2x annyi vizet vesz fel.
17/19 dirtboy válasza:
több mint 2x annyit
egyszer mértem 500g rizst és 1440g lett kifőzve.
kérdező,mielőtt mindent egyesével megkérdezel
18/19 anonim válasza:
Ki hogy szereti, én 1 pohár rizst 2 pohár vízzel főzök ki, nem szeretem, ha málik de ne legyen pergős se.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már megtaláltam a táblázatot.
2012. jún. 26. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!