Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létezik ilyen edzés? Ha igen,...

Létezik ilyen edzés? Ha igen, akkor hol találhatok ehhez eszközöket, mert sehol nem találok? Esetleg házi készítés?

Figyelt kérdés
Nos...olyanra gondoltam, hogy egy rendes ruha, amit felveszel, és abban vannak adott súlyok, amik rajtad vannak egész nap, így az izmoknak sokkal több erőt kell kifejteni a mozgatáshoz. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen létezik-e, vagy csak én ábrándozom?

2012. jún. 26. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Egész nap minek? Elcseszed az izületeid, de ez esetben meg ott vannak a sima súlyok
2012. jún. 26. 03:42
 2/3 anonim ***** válasza:
létezik súlymellény-nek hívják csak baromi drága keress rá neten..
2012. jún. 26. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is törtem a fejem ilyeneken korábban, úgy gondoltam, hogy ettől villámgyors végtagjaim és nagy erőm lesz, mert a testem hozzászokik a plusz súlyhoz, ami nélkül sokkal könnyebben mozgok. De nem így van. A test, az izomzat az intenzív, rutinszerű, de alkalmanként relatíve rövid ideig tartó terhelésre reagál jól fejlődéssel. Tehát még ha lenne is ilyen eszköz, nem mennél vele sokra, inkább csak feleslegesen tennéd kényelmetlenné a mindennapjaidat.
2012. jún. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!