Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez sok edzés minden napra?

Ez sok edzés minden napra?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami erős, de próbálok sokat edzeni, van egy kb 12-13 kilós súlyzóm és egy 6-7 kg szintén egykezes, ezekkel szoktam vagy 4-5 féle alapgyakorlatot megcsinálni amit lehet egykezes súlyzóval általában 4x10, 4x15

ez mellé megy huzódzkodás piramis módszerban tehát

1,2,3,4,5,6,7,6,5,4,3,2,1 - kb 3-4 mp szünetekkel

És mellé még fekvőtámasz szintén ugyanígy csak több.

Ezt ha minden nap csinálom ugye nem leszek túledzett? Mert mindig csinálnám.

2012. jún. 25. 22:30
 1/5 A kérdező kommentje:
A 4x10-4x10 értendő arra hogy van kb 4-5 féle sulyzós gyakorlat és mindegyikből kb ennyit csinálok meg .
2012. jún. 25. 22:33
 2/5 dirtboy ***** válasza:
nem szabad minden nap edzeni,azzal nem elszel erősebb és nem tud regenerálódni az izom sem.
2012. jún. 25. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen tisztában vagyok vele, és meg is terhel általában ez az edzés mert be is vagyok durranva.

Csak eléggé türelmetlen vagyok, és szeretnék minél hamarabb eredményt, általában ilyenkor futni szoktam meg lábra edzeni mikor pihenek.

De izomlázam sincs sosem. Bár tudom nem függ nagyon össze a kettő

2012. jún. 25. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyi.

Állíts össze egy edzést.

[link]

Minden izomcsoportra csinálj gyakorlatokat.

Két egykezes súlyzóval sokmindent lehet.

Érdemes lenne venned egy egyszerű, alap fekpadot ill egy kétkezes súlyzót, meg két 10kg-s súlyt.

2012. jún. 25. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyorsan akarsz eredményt elérni, akkor végezd a fekvőtámaszt és a húzódzkodást GTG-ben minden nap! Töltsd le vagy vedd meg A meztelen harcos című könyvet, abban részletesen kifejtik a módszer lényegét.
2012. jún. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!