Szerintetek 10 nap alatt le lehet fogyni 8-10 kilot aktiv sportolassal?
Figyelt kérdés
sztem simán csak megkerdezem higy szerintetek hogy van ez.+mivel kell?2012. jún. 25. 15:37
1/9 anonim válasza:
10 nap alatt 10kg zsírt nem lehet leadni! Max vizet izmot és zsírt de az izomvesztésnek nem sok értelmét látom
2/9 anonim válasza:
szerintem nem lehet napi 1 kilot fogyni, gondolj bele, nem sok az?
azt a 10 kiló plusszt nem 10 nap alatt szedted fel, akkor ne is annyi idő alatt akard leadni!!!! ÉRTEM? Ezt nem várhatod el a szervezetedtől.
Még ha meg is oldanád, nagy izomveszteséggel járna és betegségek is adóthatnak belőle.
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem és nincs is értelme. Heti 0,5-1kg fogyás a normális ütem. Heti 1kg-nál nagyobb fogyásnál nagy az izomveszteség is.
4/9 dirtboy válasza:
ép eszű ember annyit nem tud leadni
5/9 anonim válasza:
zsírleszívással szerintem 1 nap alatt is:)
6/9 anonim válasza:
Csak a kérdésben sportolásról volt szó.
7/9 anonim válasza:
Szerezz be egy tüdőgyulladást, de egy rendeset, amibe bele lehet dögleni. Adj hozzá nem kielégítő orvosi ellátást és ha 10 napig folyamatos lázban köhögve még életben vagy, talán sikerül.
9/9 anonim válasza:
10 nap alatt, 10 kg 🤣. Ősze kell szedni egy jó erős szalmonella fertőzést, és akkor talán sikerül. 🤣Valami jó lázzal, hasmenéssel, hányással járó betegség tud segíteni.🙂 Úgy hogy közben önerőből legfeljebb a WC-re tudsz kimenni. De itt már infúziós kezelés is kelhet. Szóval nem akarsz te 10 nap alatt, 10 kg-öt leadni. Gyermek koromban jártam egyszer így, szerintem nem akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!