Ha folytatom a sportolást, nem nő meg a mellem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 163 cm és 53 kg. Kb. 1 éve sportolok és edzek rendszeresen(futás, röplabda, és különféle videókra naponta 0,5-1 órát mozgok), és így is 70B-s melltartót hordok, amit a legbelsőre kell kapcsolnom. Azt hallottam, meg anyum is azt mondja, hogyha tovább sportolok, nem fog megnőni a mellem, meg nézzek rá a női sportolókra, alig van mellük, és ha van is, akkor az is implantátum. Kicsit megijedtem, mert tudom, a mell nem minden, de azért szeretnék kicsivel nagyobb melleket, hogy tényleg arányos legyek. Ha abbahagynám a sportot, akkor úgyis visszaszedném a kilóimat és szeretek, sőt imádok sportolni, mozogni. Apámtól örököltem a hízékonyságot, és az inkább altestre való hízást is. Anyumnak meg kb tök mindegy mennyit eszik, és nem sportol, nagyon szép alakja van és 75C-s melltartót hord. Bocsánat a néhol-néhol hibás fogalmazásért, és a kuszaságért, netán a szükségtelen információkért, és köszönöm előre is a válaszokat!2012. jún. 23. 21:27
1/2 anonim válasza:
Nem kell emiatt aggódnod. Sport mellett is ugyanúgy nő a melled. Nem szabad összekeverni az okot az okozattal. A profi női atlétáknak nem azért kicsi a mellük, mert profi atléták, hanem azért válhattak profivá, mert kicsi a mellük. Nagy különbség. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, nagyon nagyon megnyugtattál! :)
2012. jún. 29. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!