Ha valaki abbahagyja a mozgást, sportolást, akkor az izmai egy idő után. Hogy is mondjam, lejjebb mennek?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat ugróköteleztem...stb lábsportok,(kb 5 évig) és elég izmos a vádlim és a lábam... de most fogyni szeretnék és kíváncsi lennék, hogy ha abba hagyom a mozgást, akkor az izom kicsit visszaesik ?
Tudom furán fogalmaztam meg, ne haragudjatok.
Előre is a köszönöm a válaszaitokat
2012. márc. 15. 14:39
1/4 anonim válasza:
A fogyókúra során várhatóan az izomtömeg is csökken, ez mellékhatás azonban megfelelő étrenddel és az izmok dolgoztatásával elkerülhető, mérsékelhető.
2/4 anonim válasza:
igen, el fogsz kezdeni izmot veszíteni. csak nem tudom ennek mi értelme van.. nem értem én ezt a mai divatot :D
3/4 A kérdező kommentje:
nem divat...én kizárólag ezekből az izmokból szeretnék fogyni... :)
2012. márc. 15. 15:55
4/4 anonim válasza:
hát az bukó, mert ha fogyózni fogsz, a melledtől kezdve a vádliig minden elkezd fogyni. ez olyan mint miikor a kádból kihúzod a dugót, az egész kádból lejjebb megy a víz, nem csak az elejéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!