Lehetséges az, ha valaki elkezd tornázni, és aztán abbahagyja akkor rosszabb lesz a helyzet?
méregtelenits, + figyelj oda mit eszel!
alkohol-cigaretta számüzve!!
ajánlatos a rendszeres mozgás,az sem árt ha a kényes területeket dörzsölöd frotir kesztűvel+krém
Meglehetősen egy cipőben baktatunk :(((
Én ezt kezdtem el:
1. lépésként tartok egy 3-4 hetes böjtöt. Ezt csak akkor csináld, ha gyakorlott vagy már benne, egyébként 1-2-3 napos hétvégivel kezdj!
2. tartok egy citromkúrát is, mert rámfér a lugosítás is! ( Ezt a böjttel összevonom. )
3. böjt alatt 10-15 percet mozgok naponta.
4. fahéjolajjal kenem le a kritikus részt nap mint nap. S fogyasztom is rendje módja szerint. Beindítja az anyagcserét külsőleg helyileg, belsőleg is ez a hatás, két irányból támadás!
5. Az én étkezésemmel nincs gond, mert nem eszem nehéz ételeket, csak elvétve, s azokhoz is fogyasztok olyasmit, ami segíti az emésztést, anyagcserét.
6. Mikor már elfogadhatóan étkezem, akkor rápattanok a szobabiciklimre napi 5 perctől kezdve a 45-ig emelgetve. Meg aerobic és hullahopp. Remélem jól kezdhetem majd a nyarat!
Ez nem kifejezetten a naribőrre hat, de oda is :) Ennél nincs jobb ötletem!
A fahéjolaj külsőleg kifejezetten oda hat, csak eléggé csíp. Viszont édeskés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!