Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jártas valaki táplálék kiegész...

Jártas valaki táplálék kiegészítő terén? Az segíthetne.

Figyelt kérdés

olyan kellene nekem hogy agyilag minuszba vagyok elfáradva mint a szar és valami javító kéne rajtam mit gondoltok mental focus jó lenne? bár többen tanuláshoz használják..

úgy érzem magam mintha másnapos vagyok agyi mind testi szinten, nem iszom, csak valami kiegészítő kéne ami az edzéshez néha bedobnék és ha hulla vagyok kicsit megjavulna a teljesítmény és az agyi éberség

2012. jún. 21. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Rám se hatott az energiaital, amikor néha kipróbáltam, ahogy se a Mental Focus, se a gingko biloba, a suliban kapható automatás kávészerűségek egy picit de, de a 3. használat után immunis leszek rá :D

Lehet inkább a probléma kiváltó okát kéne keresni, nem pedig tünetileg kezelni. Ja, és mégvalami: igyál SOKAT! 1 l / 20 tskg vizet ajánlanak, de mivel meleg van, mehet több is. Állítólag ez is jó hatással bír.

2012. jún. 21. 17:48
 12/14 kakao01 ***** válasza:
szóval ha vagyok 91 kiló akkor igyak meg 990-1800 kiló vizet? :DDD
2012. jún. 21. 19:15
 13/14 kakao01 ***** válasza:
ja kicsit elnéztem az az l betű egyesnek tűnt
2012. jún. 21. 19:16
 14/14 balazs00xx ***** válasza:
2 hónap után megszokja a szervezeted , úgyhogy álj le és válts másra
2012. júl. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!