Jártas valaki táplálék kiegészítő terén? Az segíthetne.
olyan kellene nekem hogy agyilag minuszba vagyok elfáradva mint a szar és valami javító kéne rajtam mit gondoltok mental focus jó lenne? bár többen tanuláshoz használják..
úgy érzem magam mintha másnapos vagyok agyi mind testi szinten, nem iszom, csak valami kiegészítő kéne ami az edzéshez néha bedobnék és ha hulla vagyok kicsit megjavulna a teljesítmény és az agyi éberség
Rám se hatott az energiaital, amikor néha kipróbáltam, ahogy se a Mental Focus, se a gingko biloba, a suliban kapható automatás kávészerűségek egy picit de, de a 3. használat után immunis leszek rá :D
Lehet inkább a probléma kiváltó okát kéne keresni, nem pedig tünetileg kezelni. Ja, és mégvalami: igyál SOKAT! 1 l / 20 tskg vizet ajánlanak, de mivel meleg van, mehet több is. Állítólag ez is jó hatással bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!