Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jártas valaki táplálék kiegész...

Jártas valaki táplálék kiegészítő terén? Az segíthetne.

Figyelt kérdés

olyan kellene nekem hogy agyilag minuszba vagyok elfáradva mint a szar és valami javító kéne rajtam mit gondoltok mental focus jó lenne? bár többen tanuláshoz használják..

úgy érzem magam mintha másnapos vagyok agyi mind testi szinten, nem iszom, csak valami kiegészítő kéne ami az edzéshez néha bedobnék és ha hulla vagyok kicsit megjavulna a teljesítmény és az agyi éberség

2012. jún. 21. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Hali!

En eztszedem olcso es nekem bevalt az elejen engem porgetett most mar annyira nem de mindenkepp egy nagyon jo eberseg fokozo!

[link]

2012. jún. 21. 11:03
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm de hot blood gagyi legalább is nekem egyszer ilyenkor bevált mikor ilyen szar állapotba vagyok akkor toltam vagy 30 percig edzettem de már nem szedem mert csak ilyen esetben jó nekem ha így ilyen kómás vagyok...utolsónak köszi kipróbálom :)
2012. jún. 21. 11:14
 4/14 Zakathol ***** válasza:
guarana mellett még a ginseng, ginkgo biloba, koffein, taurin is jók lehetnek (mental focusba is van belőlük - taurin az nincs asszem)
2012. jún. 21. 11:21
 5/14 dirtboy ***** válasza:

a sima koffein lesz a legolcsóbb.

1800f körül van 10g tiszta koffein.

az majd szépen termelni neked a dopamint és tudsz majd fókuszálni akár egy objektív.

2012. jún. 21. 11:26
 6/14 A kérdező kommentje:

és puszta következtetés honnan tudom hogy érzékeny vagyok a koffeinre? mármint ezt érzem abból, hogy ugyanolyan vagyok mint ahogy beszedtem?

csak azért kérdezem mert még ilyet nem szedtem..

2012. jún. 21. 11:36
 7/14 A kérdező kommentje:
mert ugye energiaitalt szoktam inni és nem érzek semmit csak cukros az egész de nem csinál semmit legalább is nem éreztem..
2012. jún. 21. 11:37
 8/14 dirtboy ***** válasza:
89%

ha az energia italt bírod akkor nem lesz gond a koffeinnel.

egy 2,5decis energia italban is van 96mg koffein,annyi hogy az nem tiszta koffein.

a tiszta koffein hatásosabb mint ha kávéznál vagy innád a sza r energia italt.

2012. jún. 21. 11:47
 9/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a tanácsot! ment a zöld!
2012. jún. 21. 12:02
 10/14 kakao01 ***** válasza:
az energia ital szerintem azért nem jött be mert a coffein és a taurin aránya van vagy 1:4-hez és a taurin ugye nyugtató hatású
2012. jún. 21. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!