Mitől függ az izmok keménysége? Hidratáltságtól esetleg? Vagy genetika?
6%-os testzsír? Szerintem egy kis szénhidráttöltés jót tenne neked. Három naponta egyél annyival több szénhidrátot, hogy a kalóriabeviteled másfélszeres legyen! Lehet, hogy le vannak merülve az izmaid glikogénraktárai.
Amúgy igen, A meztelen harcosban elég jól kifejtik a dolgot.
Én a genetikám miatt nem tudok zsírt felszedni magamra. Még régebben, mikor kevesebbet tudtam a kajálásról és rossz információt kaptam, sokkal többet ettem a kelleténél. Napi kb 8g/tskg szénhidrátot vittem be másfél hónapon keresztül, és egy deka zsírt nem szedtem fel.
Igazából lehet nem pont 6%. Lehet, hogy 7-7,5%, de az izomtömegem növekedésével ez folyamatosan csökkenni fog. Mindenesetre mindenki megjegyzi, hogy milyen szálkás vagyok, és kevés embert látok aki ilyen szálkás lenne.
Szerintem a kajálásomtól függetlenül puhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!