Testosterone propionate erről a szerről vélemény? (oltás nem kell) kb mennyit lehet vele felszedni úgy heti 400-500mg től?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 12:00
1/10 clint válasza:
de kell oltás mível, heti 400 mg rohadtsok, senki nem nyom magába annyit, ez az egyik a másik meg enyhébb közepes erősségü tesztoszteron azaz szinte semmit nem lehet vele felszedni, inkább erőben dob meg.
3/10 anonim válasza:
dehogy nem tolnak heti ennyit ismerek olyat aki napi 100-200mg ot is betol sőt olyat is aki napi két omnát nyom
5/10 anonim válasza:
az de hallottam olyan erőemelőkről is akik ez a mennyiséget is nagyban meghaladták
6/10 clint válasza:
ez igaz, de ott évi három négy kúráról beszélünk, az erőemelőkre jellemző ez... Kathy Béci kúráját le sem írnám, megijednétek.
7/10 anonim válasza:
3-4 de aki igazán komolyan tolja az hosszú éveken keresztül szünet nélkül tolja de ugye ez a verseny sportba beletartozik
8/10 clint válasza:
ez azért nem igaz, vannak dúrva kúrák, de a cuccnak ürülnie kell versenyig, még ha meg is lehet oldani, nem érdemes kockáztatni, én is az erősportból jövök tudom...
9/10 A kérdező kommentje:
ha nem dobja meg a látszatot akkor mi az amivel meg tudnám oldani ?
2012. jún. 21. 00:35
10/10 anonim válasza:
Clint bocsi elírtam én már a fejben a testépítésre gondoltam de igazad van az erősportban tényleg kell időt hagyni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!