Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem rég kezdtem az edzést,...

Nem rég kezdtem az edzést, tanácsokat várnék?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég kezdtem el az edzőtermi edzéseket, 3-4hónapja járok (bár volt egy 2hetes szünetem) most elterveztem, hogy nyáron neki állok keményen edzeni és valami más segítséghez is nyúlok. 15e Ft áll rendelkezésemre(tudom nem valami sok, de valamire biztos elég). Ajánlottak nekem ahova járok edzőterembe 4kg-os kiszerelésben tömegnövelőt 8ezerért, ugyanitt fehérjét 1kg/2000Ft(80%-os fehérje tartalom) elvileg német cég gyártja, a nevét nem tudta akkor megmondani. Mit kellene, hogy vegyek illetve a tömegnövelés célját nem értem, az addig oké, hogy tömeget növelek ahogy a nevébe benne van, de akkor az zsírmentes lesz?-Nem szeretnék zsírosodni, hízni. Vagy amit felszedtem, azt később diétával kell leszálkásítanom? ( [link] ilyesmi testtel megelégednék:) mint bárki más gondolom.) 176cm/58kg 17/f (Válaszotokat előre is köszönöm)

2012. jún. 20. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Eloszor is kell egy tomegnovelo etrend amit 5-6etkezesre kell elosztanod napi 2,5g tskg/feherje es 4,5g tskg/szenhidrat minel kevesebb zsirral (csak novenyi zsir) es sok zoldseggel +vitamin

Amit vegyel ebbol a penzbol:

-Vitamin pack

-Tejsavo feherje

Mindenkepp fogsz minimalisan zsirosodni de azt utana le kell szalkasitani (etrendel es aerob mozgassal)

2012. jún. 20. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Azta, ez a 2000/kilós fehérje érdekesül hangzik...
2012. jún. 20. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz utána milyen az a tejsavó 2ezerért/kiló, mert elég gyanús..

A tömegnövelés: megfelelő étrenddel és edzésekkel felszedett izom és zsírtömeg. Sajnos valamennyi zsír felszedése nélkül nem lehet izomtömeget növelni(kivéve ha koxolsz).

15 ezer elég kevés, tömegnövelőt nem ajánlok , mert drágábban jössz ki , mintha edzés utánra tejsavót és dextrózt vennél.

Először is: [link]

Megfelelő étrendet alakíts ki (A KAJA NAGYON FONTOS!!)! A linken találsz egy pár példát, ezeket a tápanyagtáblázat segítségével módosítgathatod. A lényeg hogy 2,5g*tskg (neked 140 g kb ) fehérjét és 5-6g*tskg szénhidrátot vigyél be. Emellett nézz rendes edzéstervet is , szintén a body.builder.hu-n .

Ha ezeket betartod , már fejlődni fogsz. És semmilyen kiegészítőt nem vettél.

15ezerből sajna nem jössz ki kiegészítőkkel, max. kb 2-3 hónapig, ha nagyon spórolsz.

Amit tudok ajánlani, Myprotein (16000 de 5KG és elv. tejsavófehérje), Power protein(szójás, 10000 ft 4 KG), power pro(szójás, 11000/4kg), ezek a legolcsóbb fehérjék. Ezek mellé vegyél valami vitamint, pl. Scitec Mega daily one, ez asszem 4500 ft környékén van és 2 hónapig elég kb..

Egyszóval, a 15ezer sajna nem sokra elég, havi szinten 6-8 ezerből már ki lehet jönni legolcsóbban, de annak nem sok értelme van, hogy 2 hónap után elfogy a zseton.

2012. jún. 20. 11:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, egy kissé én is csodálkoztam, hogy milyen olcsó, a többihez képest amit a neten nézek, Olvasgattam, van aki ajánlja a tejet van aki nem, van aki ajánlja a nyers tojást van aki nem, van aki ajánlja a kiegészítőt, van aki nem. Annyi kétes álláspont van. Nem tudok dűlőre jutni. Arra gondoltam, hogy amit kiegészítőre költenék, abból veszek csirkemellet és úgy próbálom a tömegnövelő étrendet követni. Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 20. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A tejjel és a tojással nincs kétes álláspont!!!! Nem szabad egyiket sem fogyasztani. Tejet semilyen formában, mert gátolja az emésztést. Tojást pedig rántva, főzve, de nyersen semmiképp sem.
2012. jún. 20. 12:15
 6/7 dirtboy ***** válasza:

nincs tejsavó protein 2000ft/kiló áron,ezt felejtesd el.

ha valaki annyiért ad el neked akkor az nem tejsavó protein.

2012. jún. 20. 12:16
 7/7 A kérdező kommentje:
[link] Ez lenne az a termék! Bontatlan állapotban. 1kg/2000Ft áron, mit gondoltok?
2012. jún. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!