Whey Protein Force+ Biotechusa carboX?
Ez a kettő jó lesz?
Az olcsóságra mentem rá leginkább és a vélemények alapján ezek jó ár/érték arányban vannak.
Fehérje [link]
Szénhidrát: [link]
Edzés utánra kell és még venni akarok egy lassú felszívódású proteint is.
A Full Force fosnak még a 2,27-es kiszerelése is drága (~5000ft/kg)...
Ha olcsó kell akkor amit én ismerek legolcsóbbat (3000ft/kg) az ez:
Ez is tejsavó - igaz, hogy csak sima koncentrátum, nincs benne izolátum meg más egyéb, de még mindig olcsóbban jössz ki mint a Full Force-al. és az a célod...
De azon is gondolkoztam, hogy veszek 100% whey protein professonel-t a 0,95kg-os kiszerelést, de nem tudom, szerintem az nem tartana sokáig.
És a carboX az jó?
Meg nem akarok webshopoknál ráfizetni+ 999 meg 1400ft-os kiszállítási költséget
Rendben van, de ha egy eleve drágább fehérjét veszel akkor még több rámegy. Meg eleve az volt a kérdésed, hogy az olcsóságra mész rá. Amiket javasoltunk azokkal még a szállítással is olcsóbban jössz ki mintha a Full force-t vennéd.
Ja és felejtsd el a kis kiszereléseket! Sokkal drágább ezeknek az egységára!
A tejsavóhoz képest nem jó. Ez egy kevert protein, tehát biológiai hasznosulása kisebb.
azért azt az 500ft/kg-ot már nem muszáj lespórolni.
Nézd meg az oldalon. Legyél kicsit önállóbb. :D
Pár másodperccel ezelőtt fejeztem be egy kérdésre a választ. S sajnos egy mondata itt is nagyon aktuális....
Ha egy protein nem megfelelő mennyiségben tartalmaz EAA-at (BCAA, L-Leucin) - nem h@ülyeségből szajkolom ezek fontosságát több válaszomban is - b@aszhatjuk az egészet. A várt eredmény nem fog bekövetkezni, vagy igen csekély eredménnyel hosszabb távon.
TOMAtm válasza:
tök mindegy melyiket eszed.tesztó fokozót meg ösztrogén gátlót vegyél,úgy lehet nőni.
Az ilyen választ adók szerintem jobb, ha meg sem szólalnak. Butaságból úgy is sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!