Lóg a mellem, valami gyakorlat. Hogy izmosabb legyen? (többi lent)
1. a melleim nagyon meg vannak ereszkedve és tudom,hogy ilyen gyakorlatokkal nem lesz olyan mint egy modellnek (nem is szeretném,hogy olyan legyen) csak szeretném ha feszesebb lenne és izmosabb , milyen erősítő gyakorlatokat tudtok nekem ajánlani?
2. van egy púp a nyakamon amit nem értek mert állandóan kihúzom magamat és balettozom is ebből adódóan mindig olyan a testtartás, mivel lehet ez a púpot eltüntetni?
előre is köszi mindenkinek a válaszokat , csak segítsetek és ha lehet n írjatok olyat,hogy vágjam le a mellem! köszi:)
Ó tényleg lány vagyok:D bocsi, az első tetszik, de nem hiszem ,hogy van olyan férfi aki a lógó mellekre bukna!
azért köszönöm , ötletek még jöhetnek
Mivel a mellet alkotó szövet gyakorlatilag zsír, ezért a feszességével nem nagyon tudsz mit tenni.
Ha alatta nő a mellizmod, attól még a rajta lévő zsírszövet ugyanúgy megereszkedett lesz. Sajnos ebbe bele kell törődni.
Enyhe esetekben a hideg/meleg vizes váltott zuhanyt szokták javasolni, de ez sem válik be mindenkinek sajnos.(vagy műtét, ha nagyon hiú és/vagy lóvés vagy)
1.Erre igy hirtelen csak egy gyakorlat jut eszembe...
Elsetalsz a kocsidig,buszig,vonatig es meglatogatod a legkozelebbi plasztikai sebeszt.
Ha erre nincs penzed akkor tv shopokban lehet venni csodamelltartot ami gumis megemelis es leszoritja a melleidet ettol jol fog kinezni.(Talan meg valami haszna is lesz hosszu tavon:D)
2.Talan hid gyakorlat segitene valamit.
van rá pénzem ,de nem fogom erre költeni , nem fogok kés alá feküdni , sport melltartóban nem látszik,hogy lóg csak ha leveszem .
Milyen hidas dologra gondolsz menjek le hídba és ennyi vagy mi a fene? :)
Aha fekvesbol hid itarod par masodpercig aztan le es ujra
vagy falsetal le/fel odaallsz falnak hattal es lesetalsz a tenyereiddel.Aztan pedig fel .
Híííd gyakorlat? Nemá.
Van egy ilyen könyv: testépítés nőknek. Nagyon jó mellizom fejlesztő gyakorlatok vannak benne. Szuper. Nekem sokkal szebb lett tőle a mellem. Az izom kitölti és alá is támasztja. Nézz körül kondi klubokba, vagy keress egy személyi edzőt. Tuti segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!