Laci911 kérdése:
Minden nő csak fogyni megy az edzoterembe? Ismerkedni nem szokatak?
Figyelt kérdés
Honnan tudom ,hogy ha nem csak azért van ott hanem mert ismerkedni is szeretne?Mika azoka a jelek?2012. jún. 18. 00:26
1/8 dirtboy válasza:
sétálgat,nem csinál semmit,és szexi ruhában van a ribanc hogy felhívja magára a figyelmet
edzőterembe nem ismerkedni kell járni hanem edzeni.
2/8 anonim válasza:
nos ha nem tudod mik, azok a jelek, valószínűleg egy kiskamasz vagy és nem csak az edzőteremben nem tudod mik azok a jelek... de ne aggódj, próbálkozz sokat szerezz sok tapasztalatot és akár még könyvet is írhatsz a témából...
3/8 A kérdező kommentje:
Volt olyan nő akivel beszéltem de pasz lehet ,hogy tényleg csak azért vannak ott .
2012. jún. 18. 00:54
4/8 anonim válasza:
Ha látszik, hogy csak edzeget, nem figyel oda a gyakorlatokra, nem hajt keményen, viszont illegeti magát, akkor valószínűleg ismerkedni ment oda.
De ha te egy kicsit is érdemes vagy rá, hogy edzőterembe járj, akkor neked ez úgysem tűnhet fel, mert minden figyelmed kőkemény edzésre fordítod, és nem érsz rá pipikkel foglalkozni, ugye?
5/8 anonim válasza:
Hát én edzeni járok a koniba, ugyanakkor lehet hogy szivesen ismerkednék is. Szóval a kettő nem zárja ki egymást. De ezt semmi jelből nem tudhatod. Szerintem
6/8 A kérdező kommentje:
Nézegetem a lányokat mondjuk fekve nyomásnál nem .
2012. jún. 18. 08:51
7/8 anonim válasza:
Ha épp pihen akkor odaléphetsz hozzá bármilyen szöveggel, gyakorlatról is kérdezheted vagy valami, aztán meglátod hogy viszonyul hozzád. Mert ha ismerkedni van ott de nem jössz be neki, akkor b@szhatod. De ha eredetileg edzeni van ott, de bejössz neki nagyon, akkor lehet esélyed.
8/8 anonim válasza:
Szerencsére van, amelyik izomtömeget növelni jár, nem csak fogyni tud egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!