Milyen edzést ajánlanátok nekem? Nem egyszerű a helyzet. Részletek lent.
Én a helyedben úszni mennék. Nagyon jó hatással van a pulzusra, tehermentesíti a gerincet. Óvatosan kezdenék neki mindenképp, bármibe is fogsz.
Vérvételen mikor voltál?
100as pulzus lehet pajzsmirigyprobléma vagy dehidratáltságtól is.
Valóban úszni kellene, mert az nem fogja megterhelni az izületeket. Azt nem írtad hogy hány kilós vagy, ez is fontos. Mert ha több, mint 100, akkor ne nagyon fuss, hisz a térdedet tönkreteheted vele.
Az én ajánlatom, hogy heti 2 alkalommal súlyzós gyakorlatokat végezz, de ne az 1 kg súlyokkal, mert ha úgy van ahogy írod, akkor megterhelő lesz. 2 fél literes palackba engedj vizet, az ugye fél kiló lesz. Heti 1x járj úszni, vagy gyalogolni. Egyenlőre ennyi elég. majd 1 hónap, sőt 2 után vagy gyorsabban, vagy többször, esetleg többet, nehezebb súllyal ugyan ezt csináld. Az izomlázat edzés utáni forró fürdővel tudod hatástalanítani, megelőzni. A dohányzást valóban jó lenne elhagyni.
Köszönöm mindenkinek!
Doki kb. egy éve látott, azóta sincs több gondom, de egy vérvételt+kardiológust azért lehet, hogy beiktatok.
Azt el is felejtettem írni, hogy elég kevés folyadékot ittam mindig is, ezen már változtattam, most ahogy eszembe jut, megyek és leküldök egy pohár vizet. Sajna gerincsérvem mellett - gondolom a kevés ivás miatt - a porckorongjaim dehidratáltak. Ráéreztél, kedves első. :)
Az úszás jó ötlet.
78 kiló vagyok, szülés óta (2és fél év) leadtam 14-et, de a csúcsformám 63 kilósan van. Ennek ellenére most nem is a fogyás az elsődleges célom, hanem, hogy kicsit felturbózzam magam, mert 0 az erőnlétem. :(
A cigit meg leteszem, ahogy nekiálltam rendesen "sportolni".
Most hihetetlen elszánt vagyok!!! :) Hála nektek is! Írjatok ám még, várom az ötleteiteket, tanácsaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!