Ha valaki proteinezik és mellette sportol annak milyen hatásai vannak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 09:01
11/20 anonim válasza:
pistus nagyon vágja a témát, másik kérdésben is osztja az észt nulla tudással.:)
12/20 dirtboy válasza:
Montez én ezt nem nevezném nulla tudásnak,ez inkább már mínuszos tudás hiszen nem az hogy nem tud sokat a témában de ő olyat tud ami nincs is.
pl. kis súly,sok ismétlés szálkásítás.
13/20 anonim válasza:
Igen, az is okos gondolat volt tőle egy másik kérdésnél. Van mit tanulnia. Nem is az a baj, ha valaki nem tud valamit, hanem az, ha ragaszkodik a hülyeségéhez.
14/20 Diego105 válasza:
Na igen, vicces dolog mikor mondják hogy tömegnövelésnél nagy súly, kevés ismétlés, szálkásításnál meg kis súly, sok ismétlés...nem tudják megérteni hogy a táplálkozáson múlik minden.
15/20 anonim válasza:
Mindig csak a személyeskedés, de a 0%-ot nem tudom elérni, akárhogy küzdök...szóval megnyálazhatjátok XD
16/20 anonim válasza:
Kisgyerek, sokat kell még tanulni, cikket is tettem be neked a másik kérdésnél, úgyhogy nem csak személyeskedés van. Kicsit vissza kell venni az arcból és elismerni, hogy még tudatlan vagy és semmi gond.:)
17/20 Diego105 válasza:
Montez, irigyellek hogy ilyen szépen tudsz fogalmazni egy ilyen "közegben"! :D
18/20 anonim válasza:
Muszáj, mert kitilthatnak, de szemtől szembe már átgondolná a kisgyerek, hogy mit beszéljen.:)
19/20 dirtboy válasza:
látod Montez mit tettél,most szegény a nicknevét sem meri felvállalni,már el is tüntette
20/20 anonim válasza:
De a 0%-ot sikerült elérnie úgy látom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!