Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy vékonyabb legyen a karom?

Figyelt kérdés

2 hónapja diétázom, heti háromszor futok, háromszor tornázok (comb-, láb-, kar-, hasizom gyakorlatok ->

a karra ilyen gyakorlatokat szoktam végezni:

http://www.youtube.com/watch?v=ihok8WJnVd4 ).

8 kiló lement, 30 centit karcsúsodtam összesen,

DE a karom egy centivel nem lett vékonyabb!

(se formásabb, se izmosabb)

Még mindig 27 centis díjbirkózó karjaim vannak, holott már elértem a célsúlyt. Max. 1-2 kiló mehetne még le.

Jelenleg 160 centihez pontosan 50 kilót nyomok.

Amikor legutóbb ennyi voltam, nagyon máshogy festettem. Határozottan vékony karjaim voltak (22 centi - tudom, mert táncoltam és a ruhához levett méretek még megvannak), ezért zavar a mostani helyzet.

Sejtettem, hogy nem leszek pont ugyanolyan, hiszen csak eltelt 4 év, de arra nem számítottam, hogy ennyire máshogy "alakulok" vissza.

Valakinek valami ötlete?

Mit csinálok rosszul?

Tudom, hogy helyi fogyás nem létezik, és elméletben türelemmel kellene várnom, hogy onnan is meginduljon a fogyás, de türelemből már nálam nem sok maradt. :)

27 vagyok, 50 alá nem nagyon kellene mennem, ha még mindig nőnek szeretnék látszani, nem pedig serdülés előtt álló kislánynak. Már így is kint van minden bordám, s a mellem is elfogyott (75 C-ről már 70A-nál tartok).

2012. jún. 11. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy neked ez gond, de nem tudod helyileg lefogyasztani csak a karod.
2012. jún. 11. 21:23
 12/17 A kérdező kommentje:

10-es!

Lányként hova gyúrnál? Komolyan kérdem.

Mellre nem tudok, pedig az nyilván javítana az arányokon. :)

Egyébként a hölgy a videóban 6 kilós súlyokkal edz, amit díjbirkózó karok ide vagy oda, még megemelni sem tudok szabályosan.

Szerinted hány kilóval érne valamit az a gyakorlat?

Ha nem is vékonyításra, mert azt szerintetek nem lehet...

hanem akkor feszesítésre.

11!

Szomorú. :(

2012. jún. 11. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindig akkora súlyzó kell, amivel szabályosan el tudod végezni a 8-12 ismétlést az egyes dorozatokban. Tehát a lehető legnagyobb, nem barbi súlyok. Lányként kox nélkül nem lehetsz nagyon izmos, mivel 1/25-öd tesztoszterontermelésed van, mint egy férfinak.:)
2012. jún. 11. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogy hova gyúrnálak? :D mondjuk ide: [link] (msot hirtelen ezt találtam)

A fitnessmodell-kategóriában nézelődj, ne a budibilderben, és ne csak a leszálkásítottat, mint a baloldali, hanem offseasonosban is, mint a jobb. Vastag a karja a lánynak, de feszes, és szép.

6 kiló? Na akkor megint tévedtem, aszittem csak 1-2, mert azok a súlyzók szoktak így kinézni. A videó leírásában meg nem volt benne. Szabályosan megemelni meg azért nem tudod, mert nem izmos a karod :P Feszes az izomtól lesz, azt meg úgy érheted el, hogy a legnagyobb súllyal dolgozol, amit csak bírsz. Persze ettől még vastagabb lesz, mert kitolja a zsír pluszban, és hogy szépen izmos legyen, ahhoz le kéne adni, és megintcsak elérkeztünk a kiinduló problémához... :\ Azért mondtam a teljes testes izmosítást, mert akkor a kar nem lenne kirívó. Tényleg faramuci egy helyzeted van.

(Amúgy barátnőmnek 30-31es karja van, és vékonyabbnak tűnik a testéhez viszonítva, mint az általad linkelt csaj az előtteképen. Mondjuk ő 178 centi mellé.)

2012. jún. 11. 21:51
 15/17 A kérdező kommentje:

13-as

Igen, tisztában vagyok vele, hogy nőként nem kell tartanom attól, hogy óriásizmokat növesztek. :)

Főleg, hogy 1,5 kilós súllyal tudom csak végigvinni a gyakorlatot, ettől is kellően leizzadok a végére, a harmadik sorozat már nehezen megy.

14!

Ezt inkább kihagyom. :)

A magasság egyébként valóban sokat változtat az arányokon, valószínűleg azért mutat máshogy a barátnődön.

Én majdnem pont annyi vagyok, mint a linkelt lány, még a kiinduló adataink is hasonlóak (mellet nem számítva), ezért hoztam példaként.

Maradok a tornánál és a futásnál, diétámnál egy kicsit lazítok, lassan átállok a súlytartásra, s majd meglátjuk.

2012. jún. 11. 22:20
 16/17 anonim válasza:
Szerintem semmi okod panaszkodni nekem 30 feletti utálom mint a szart ha edzek rá akkor is csak vastagabb lesz, ráadásul a hátam is széles úgyhogy hányingerem van ha valaki hátulról csinál rólam képet. Fogyni én sem szeretnék szeretem hogy vannak melleim legalább ja más nem az nőies rajtam. Halottam hogy létezik ilyen hogy kavitációs kezelés, elmentem egyre már vékonyodott 1-2 centit és ez nem kamu. Úgyhogy aki azt mondja hogy nincs helyi zsírégetés az tudatlan igenis van eredménye ...
2018. szept. 4. 16:30
 17/17 anonim válasza:
Végül mi lett a sztori vége?:)
2019. nov. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!