Hogyan érhetném el, hogy vékonyabb legyen a karom?
2 hónapja diétázom, heti háromszor futok, háromszor tornázok (comb-, láb-, kar-, hasizom gyakorlatok ->
a karra ilyen gyakorlatokat szoktam végezni:
http://www.youtube.com/watch?v=ihok8WJnVd4 ).
8 kiló lement, 30 centit karcsúsodtam összesen,
DE a karom egy centivel nem lett vékonyabb!
(se formásabb, se izmosabb)
Még mindig 27 centis díjbirkózó karjaim vannak, holott már elértem a célsúlyt. Max. 1-2 kiló mehetne még le.
Jelenleg 160 centihez pontosan 50 kilót nyomok.
Amikor legutóbb ennyi voltam, nagyon máshogy festettem. Határozottan vékony karjaim voltak (22 centi - tudom, mert táncoltam és a ruhához levett méretek még megvannak), ezért zavar a mostani helyzet.
Sejtettem, hogy nem leszek pont ugyanolyan, hiszen csak eltelt 4 év, de arra nem számítottam, hogy ennyire máshogy "alakulok" vissza.
Valakinek valami ötlete?
Mit csinálok rosszul?
Tudom, hogy helyi fogyás nem létezik, és elméletben türelemmel kellene várnom, hogy onnan is meginduljon a fogyás, de türelemből már nálam nem sok maradt. :)
27 vagyok, 50 alá nem nagyon kellene mennem, ha még mindig nőnek szeretnék látszani, nem pedig serdülés előtt álló kislánynak. Már így is kint van minden bordám, s a mellem is elfogyott (75 C-ről már 70A-nál tartok).
10-es!
Lányként hova gyúrnál? Komolyan kérdem.
Mellre nem tudok, pedig az nyilván javítana az arányokon. :)
Egyébként a hölgy a videóban 6 kilós súlyokkal edz, amit díjbirkózó karok ide vagy oda, még megemelni sem tudok szabályosan.
Szerinted hány kilóval érne valamit az a gyakorlat?
Ha nem is vékonyításra, mert azt szerintetek nem lehet...
hanem akkor feszesítésre.
11!
Szomorú. :(
Hogy hova gyúrnálak? :D mondjuk ide: [link] (msot hirtelen ezt találtam)
A fitnessmodell-kategóriában nézelődj, ne a budibilderben, és ne csak a leszálkásítottat, mint a baloldali, hanem offseasonosban is, mint a jobb. Vastag a karja a lánynak, de feszes, és szép.
6 kiló? Na akkor megint tévedtem, aszittem csak 1-2, mert azok a súlyzók szoktak így kinézni. A videó leírásában meg nem volt benne. Szabályosan megemelni meg azért nem tudod, mert nem izmos a karod :P Feszes az izomtól lesz, azt meg úgy érheted el, hogy a legnagyobb súllyal dolgozol, amit csak bírsz. Persze ettől még vastagabb lesz, mert kitolja a zsír pluszban, és hogy szépen izmos legyen, ahhoz le kéne adni, és megintcsak elérkeztünk a kiinduló problémához... :\ Azért mondtam a teljes testes izmosítást, mert akkor a kar nem lenne kirívó. Tényleg faramuci egy helyzeted van.
(Amúgy barátnőmnek 30-31es karja van, és vékonyabbnak tűnik a testéhez viszonítva, mint az általad linkelt csaj az előtteképen. Mondjuk ő 178 centi mellé.)
13-as
Igen, tisztában vagyok vele, hogy nőként nem kell tartanom attól, hogy óriásizmokat növesztek. :)
Főleg, hogy 1,5 kilós súllyal tudom csak végigvinni a gyakorlatot, ettől is kellően leizzadok a végére, a harmadik sorozat már nehezen megy.
14!
Ezt inkább kihagyom. :)
A magasság egyébként valóban sokat változtat az arányokon, valószínűleg azért mutat máshogy a barátnődön.
Én majdnem pont annyi vagyok, mint a linkelt lány, még a kiinduló adataink is hasonlóak (mellet nem számítva), ezért hoztam példaként.
Maradok a tornánál és a futásnál, diétámnál egy kicsit lazítok, lassan átállok a súlytartásra, s majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!