Mit tegyek, hogy a karom vékonyabb legyen?
Nem tudok kifejezetten karizomerősító gyakorlatokról, de a fekvőtámasz biztos hasznos :)
Egyébként én azt javaslom, ha nem csak a karodon van súlyfelesleg, akkor ne csak azt próbáld meg "vékonyítani". Hanem az egész tested. Tudom miről beszélek, nekem például a combjaim voltak nagyon vastagok, de 15 kg-t sikerült lefogynom a 90 napos diétával, mellette heti 6-7-szer sportoltam (futás,kondi,úszás,torna,foci). Én azt javaslom, hogy kezdj bele Te is a 90 naposba, hogy megszabadulj az első 5-10 kilótól és utána koncentrálhatsz arra, hogy legyen formás a karod, hasad...stb. De ehhez (tudom, hogy elcsépelt) teljes életmódváltás kell! Étkezésben kell nagyon odafigyelni, én is ha csak egyszer ettem pizza helyett salátát és már meglátszott! Apró dolgok, de nagyon oda kell figyelni. A nyáron alig ettem fagyit (max. 5 gombóc) Régen napi 2 volt az adagom, de a fagyi evés helyett inkább elmentem biciklizni vagy úszni, vagy egyszerűen csak napozni vagy olvasni a Balaton partjára vagy a hozzánk közeli parkba! Szóval sok sikert Neked! Remélem tudtam segíteni! Kitartás! Itt egy link pár hasznos tanáccsal a 90 naposhoz: www.mindmegette.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!