A combomról el tudom tüntetni a hájat ha bekenem zsírégető krémmel és úgy futok?
hát igen benne van a pakliba h ha diétázol akkor lefog vmennyit menni a melled ezzel számolnod kell de tényleg csak úgy tudod eltüntetni a zsírt h ha diétázol+sportolsz mellette!
Am meg mivel combra hízol így onnan fog úgymond legutoljáról eltűnni a zsír.
De én amondó vagyok inkább legyen kisebb mellem de ne legyek sehol hájikás :P hanem izmos feszes :) hidd el egy feszes kerek popsi+comb kárpótolja azokat a melleket :) :P sztem bár igaz nő vagyok :)
UI: a helyedbe meg nem vennék ilyen vackokat mivel
1, drága
2, meg nem használnak
3, meg ha betekered magad nem zsírt fogsz izzadni hanem vizet amit a szervezetbe ugyanúgy beviszel :D
És ezek a drága kenceficék helyett vegyél húsit mondjuk csirkemellet :) magas fehérje+alacsony szénhidrát a titka minden édes cukros egyéb vackokról meg le kell mondani ! :/ :D A legtöbb úgyis az étrenden múlik és nyugi nem leszel izomkolosszus :P :)
21
de kitalálom, 14nek saccoltál :D
csak kicsit deformáltnak érzem magam, vékony derekam van, meg felül úgy minden kicsi, erre a combomra meg felszedek több kilót. de szerintem nekiállok futni, legalább feszes legyen és akkor talán megbarátkozok vele
meg legalább az állóképességem is nőni fog
dehogy fogsz hasonlítani egy pasira :)
ha úgy érzed még is akkor öltözködj nőiesebben előnyösebben :) növeszd a hajad stb... 21évesen nagyjából ezt már ki kellett volna tapasztald.
nyugi nem minden a mell persze azért jó ha van de most aki szeretni fog annak mind1 lesz h mekkorák a melleid :)
azért mégis megnézed ha szembe jön veled egy jó nagy :D
köszi a választ nektek amúgy, már megbarátkoztam a méretével, de ennél kisebb jó lenne ha nem lenne
remélem bejön a futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!