Milyen egy zumba óra menete? :D
Figyelt kérdés
Úgy értem nem csak hipp-hopp máris tudjuk a lépéseket meg a táncokat...valamikor meg kell tanulni azokat...de mikor? Minden alkalommal ugyan azt táncoljuk vagy nem?2012. jún. 11. 17:11
1/1 anonim válasza:
én járok, most voltam ötödik alkalommal.
Először is rá kell hangolódni a "témára". Az oktató biztatóan mosolyog az óra folyamán, és egy egyszerű tánccal kezdtek-tehát egy bemelegítés szerű tánccal. Aztán -szerintem - egyre összetettebbek lesznek a táncok. De könnyen elsajátítható, nagyon jó kis sport, garantált hogy hasonló hangulatú órákat másmilyen sportban nem tapasztalsz. Olyan mint egy buli. Én például 3-4. alkalommal kezdtem belelendülni. Mindig ugyanazt táncoljuk. Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!