Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A zumba formálja az alakot?

A zumba formálja az alakot?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és szeretném ha nem ilyen csontsovány lennék hanem az a vékony de mégis szép. A zumba jó erre?
2012. jún. 2. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebből vita lesz, de leírom: nem jó. A formát az izmok adják (jó esetben). Zumbával nem fogsz izmosodni, ahhoz komolyabb edzés kell, pl nyugodtan súlyzózhatsz, nőként nem leszel nagyon izmos vele csak ha koxolnál. Naturálban nagyon csinos leszel vele.

Zumbát pedig tekintsd szórakozásnak.:)

2012. jún. 2. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
én nem vitatkozom Montezzel. ugyanis igaza van :) a zumba egy divat. nem hatásos. asszem fogyásra, zsírleadásra kellene jónak lennie, de még arra is alkalmatlan, mert sztem nem elég intenzív. formásodni/izmosodni tőle meg...felejtsd el na. :)
2012. jún. 2. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

zumbával fogyni lehet viszont izmosodni annyira nem.

szerintem probáld meg a fitt dance-t.

2012. jún. 2. 13:18
 4/6 Zakathol ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ahhoz, hogy formálódj, izmosodnod kell. Izmosodáshoz pedig - főleg a nőknek - szükséges a súlyzós edzés. Nem kell félni attól hogy 'túl izmos leszel' véletlenül, hiszen ez még a férfiaknak sem sikerül, pedig nekik a nőkéhez képest jóval több (kb 25 szörös) tesztoszteron van a szervezetükben. Nőként egyszerűen lehetetlen 'túlizmosodni' :)

Google -> Toldi Zsuzsanna: 300kg környékén lábtolózik. Ha figyelembe vesszük, hogy profi sportoló (-100kg), és azért ő már eléggé izmos (-100kg) akkor még mindig marad egy átlag, csinosan izmos nőnek 100kg-nyi lábbal kitolandó súly a gépen. Ehhez viszonyíts :)

2012. jún. 2. 13:32
 5/6 A kérdező kommentje:
És fit dance hol van Vecsés, Pestszentlőrinc környékén? 14/l vagyok.
2012. jún. 2. 15:01
 6/6 anonim válasza:
A zumba alakformálásra jó, de izmosodni nem a legjobb módszer. Általában ahol Zumbát tanítanak, ott Zumba Toning-ot is, ott súlyzóval kell dolgozni + az javítja az állóképességedet is. :) A Zumba pedig szórakozás, alakformálás.
2012. szept. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!