Valóban igaz, hogy egy óra zumba alatt 740 kcalt égettem el?
Figyelt kérdés
Felvettem az egyik csaj pulzusmérő óráját,meg a hozzá tartozó mellövet. Azt mondja a lány,hogy pontosan mér.Igaz,hogy nyomtam végig,de elhiggyem ezt?2012. máj. 29. 15:48
2/7 anonim válasza:
A zumba egy pörgős táncos edzés. Az elégetett kalóriák függenek a mozgás intenzitásától, a pulzusszámtól, illetve hogy mennyire vagy edzett. Mindegyik pulzusmérő óra edzés végén kéri, hogy milyen fajta sportot végeztél. A sportokat csoportokra bontja, és mindegyik csoportot külön számolja ki. Ha pl. a zumba a 2 csoportba került, de az óra hármasra (nagyobb fokozat, intenzívebb mozgás) van állítva, akkor az szerint számolta ki. Szerintem rossz csoport volt bekapcsolva.
3/7 anonim válasza:
ha az óra beállításnál kérte a magasságod,súlyod,nemed,életkorod,mérte a pulzusod,tehát normális kalóriamérő és rendkívül edzett vagy és nyomtad 2 órát legalább,csak akkor tudnám elképzelni.
egyébként tényleg nehéz lenne zumbával,ami nem egy túl intenzív edzés,mert átlag női testnél,full állóképességgel a spinning nem éget el ennyit 50p alatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is sokallom....:(
2012. máj. 30. 01:00
5/7 anonim válasza:
E szerint a cikk szerint lehetséges, mert a zumbás résznél azt írja h 1 óra edzés 600-800 kcal-t éget. [link] - De persze ez az oktatótól is függ. Szerintem ahova én járok simán lehetséges!:)- lehet te is jó oktatót fogtál ki aki megdolgoztat.
6/7 anonim válasza:
"nem egy intenzív edzés"? Próbáltad már? Vagy akkor a mi oktatónk nagyon máshogy csinálja, de amit biztos nem mondanék a Zumbára az az, hogy nem túl intenzív :/ Attól függetlenül tényleg nem hinném hogy a 740 kcal reális lenne.
7/7 anonim válasza:
egy normális edzéshez képest nem intenzív.
pl kettlebell vagy küzdősport edzéshez képest.
sem izomzatilag,sem állóképességileg nem vesz annyira igénybe,és a savasodási küszöböt sem juttatja el a végsőkig.
de persze a fekvéstől jobb.
ami hasonló ugribugri edzések közül sokkal jobbak azok a box aerobic,kickbox aerobik,taebo,fitbox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!