Szerintetek sikerülhet egy hónap alatt mindezt?
A barátom azt mondta,hogy szeretnének a nyáron elmenni a haverjaival sátorozni egy szabad strandhoz,és szeretné ha vele mennék..(:
Nagyon tetszett az ötlet,szívesen elmennék velük de átfutott az agyamon,hogy hát igen..nem én leszek ott az egyedüli barátnő..
A barátom mindig azt mondja,hogy csinos vagyok nagyon,de magamna mint nő természetesen nem tetszik meg az alakom..sokáig halogattam,hogy majd holnaptól elkezdek tornázni,de tovább nem szeretném..nem vagyok kövér,csak husis,tehát formálódni szeretnék,de nem hátrány ha ledobok 2-3 kilót.A derekam a kényes terület nagyon,és a fenekemet szeretném formálni..a sátorozás egy hónap múlva lesz körülbelül..el tudnék érni látványos változást addig?(: Jelzem nem azért szeretnék "változtatni" hogy másoknak megfeleljek..csak magamnak..na és persze a barátomnak.Szeretném ha elmennék vele úgy érezze,hogy igen,ez a jó csaj az enyém,és itt egy csaj sem tetszik jobban az övénél.(:
Szerintetek ha keményen edzek,tornázom akkor sikerülhet?(:
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!