Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerülhet egy...

Szerintetek sikerülhet egy hónap alatt mindezt?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta,hogy szeretnének a nyáron elmenni a haverjaival sátorozni egy szabad strandhoz,és szeretné ha vele mennék..(:

Nagyon tetszett az ötlet,szívesen elmennék velük de átfutott az agyamon,hogy hát igen..nem én leszek ott az egyedüli barátnő..

A barátom mindig azt mondja,hogy csinos vagyok nagyon,de magamna mint nő természetesen nem tetszik meg az alakom..sokáig halogattam,hogy majd holnaptól elkezdek tornázni,de tovább nem szeretném..nem vagyok kövér,csak husis,tehát formálódni szeretnék,de nem hátrány ha ledobok 2-3 kilót.A derekam a kényes terület nagyon,és a fenekemet szeretném formálni..a sátorozás egy hónap múlva lesz körülbelül..el tudnék érni látványos változást addig?(: Jelzem nem azért szeretnék "változtatni" hogy másoknak megfeleljek..csak magamnak..na és persze a barátomnak.Szeretném ha elmennék vele úgy érezze,hogy igen,ez a jó csaj az enyém,és itt egy csaj sem tetszik jobban az övénél.(:

Szerintetek ha keményen edzek,tornázom akkor sikerülhet?(:

18/L

2012. jún. 10. 16:43
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:
100%

/Jelzem nem azért szeretnék "változtatni" hogy másoknak megfeleljek..csak magamnak..na és persze a barátomnak.Szeretném ha elmennék vele úgy érezze,hogy igen,ez a jó csaj az enyém,és itt egy csaj sem tetszik jobban az övénél./

szóval akkor mégis csak másoknak is :D

szálkásító diéta kell és aerob mozgás.

futhatsz heti 3-4x40-50percet nem túl gyors tempóban vagy csinálhatsz intervallum futást,szintén heti 3-4x.

helyi zsírégetés nincs de heti 1kilót is ledobhatsz.

2012. jún. 10. 16:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Ezalatt azt értem,hogy azt szeretném,hogy magamnak és a barátomnak megfeleljek..hogy ne tetsszen neki a többi lány jobban.(:

Azt mondták,hogy a futásnál a zsírégetés 40percnél indul be csak.:( Akkor heti 3-4 x futással hogy fogyhatnék heti 1 kg-t?:o

De ezek szerint ha változtatnék a kajáláson és rendszeresen mozognék,tornáznék az mínusz 4-5 jelent?:O

2012. jún. 10. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
*kilót
2012. jún. 10. 16:59
 4/12 anonim válasza:
Futni sokat kell,hogy a szenhidratok egetese utan beinduljon a zsiregetes.Persze csinald,amennyit birsz - biztonsagosan.Emellett meg ajanlhatom,hogy vegezz "helikopterezo" mozgasokat is.Ulj az agyad sarkara,a nyakad moge tegyel egy seprunyelet,vagy hasonlo rudat,a kezeidet nyujtsd vegig,mint a keresztrefeszitett.Es kezdj el torzskorozo mozgasokat vegezni.Ebbol is jo sokat kell,ugyelj,hogy a gerinced egyenes legyen.Figyelj a legzesre.Ez kimondottan a derekadrol fogja leszedni a pluszt.Na remelem,ertheto voltam :D
2012. jún. 10. 17:11
 5/12 dirtboy ***** válasza:
54%

fél óra amit én hallottam.

a lényeg hogy futással kalóriát égetsz,minél tovább futsz annál többet értelem szerűen.

emellett a kalória égetés mellett felgyorsítja az anyagcseréd és ez nem csak a futás idejére vonatkozik.

2012. jún. 10. 17:13
 6/12 dirtboy ***** válasza:
76%

/Ez kimondottan a derekadrol fogja leszedni a pluszt/

jó lenne ha baromságokat nem hordanál össze.

helyi zsírégetés nincs és soha nem is volt ezt jegyezd meg.

2012. jún. 10. 17:14
 7/12 anonim válasza:
6os::D latnod kellett volna,hogy neztem ki 16 evesen,nem irtad volna ezt.
2012. jún. 10. 17:29
 8/12 dirtboy ***** válasza:
50%

le szarom hogy hogy néztél ki,amiről próbálsz meggyőzni az képtelenség kb. mintha azt mondanád hogy tudsz repülni.

ha kicsit végig gondolnád hogy hogyan és mitől fogy az ember akkor erre magad is rá jönnél.

ha te legtöbbet a hasadról fogytál az azért volt mert oda hízol a legnehezebben,ahová a legnehezebben hízol onnan fogysz majd a legkönnyebben.

ezt a genetika határozza meg.

2012. jún. 10. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

ma 17.11, óriási hülyeséget írtál. Nincs helyi zsírégetés, hiába végzel te törzsfordításokat, ez nem viszi le az óhajtott területről a zsírt. A zsírégetés az egész testről komplexen történik és onnan megy legutoljára, ahová a legkönnyebben felszeded. Tehát véletlenül sem a derekadról fogsz fogyni.

Aerob edzés kell heti min 3-4-szer és szálkásító diéta ami MINDENHONNAN leviszi a zsírt. És még egyszer írom NINCS helyi zsírégetés, aki azt mondja az nem ért hozzá és nem alkalmas arra, hogy bárkinek is ossza az észt.

2012. jún. 10. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:

aki az aerob edzést írta mindnek igaza van... annyit fűznék, hozzá, hogy az ilyen időpontos fogyások 99% a nem szokott sikerülni sőtt még rá is híznak...

Ha fogyni szeretnél akkor ne egy hónap múlvára szeressél, hanem változtass az étrendeden...

+ Azthiszem legtöbb érett férfitársam nevében mondhatom, ha a barátod szeret, és nem csak azért van veled mert****... akkor nézzél ki akárhogyan, biztosan mindenhol, mindig te leszel a legszebb csaj a számára...

30/f

barátnőm 85kg molett de méla szebbet még nem láttam:)

2012. jún. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!