Hat valamit a hullahoppkarikázás fával?
15 éves lány vagyok, 175 cm, kb. 60 kg (erős a csontozatom) mellbőségem 90 cm, derék: 70 cm, csípő 90 cm. Aránylag elégedett vagyok önmagammal, hívtak már modellkedni jópár modellügynökségből, de nem a külsőmből szeretnék megélni. Csak a derékbőségemmel nem vagyok megbékélve. Karcsúsítani szeretném magam, ezért elkezdtem hullahoppkarikázni. Természetesen nem az afféle műanyag hullahoppkarikával, hanem fával, ami kb 0.5 kg. Hárommal szoktam "edzeni" , de nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e, és ha igen, akkor naponta mennyi ideig.
Előre is köszönöm, a cikizős válaszokat melllőzzétek légyszi.. köszi :)
Miért ne írhatnék én is?
A kérdező feltett egy kérdést és nekem meg jogom van megírni a véleményem. Én így látom, de nem akarok ezen többet vitázni.
ok, elnézést a stílusért. Nekem nem fog változni a véleményem, de ez gondolom senkit nem érdekel. :)
Ha valaki mégis úgy látja majd később, hogy mégsem annyira használ ez a módszer, akkor szívesen segítek. És ezt most nem cinikusan írtam, komolyan gondolom. Peace.
Monteznek: az a nevetséges kisfiú, hogy hiú vagy és nagyon beképzelt, amikor lehülyézed a másikat, aki TAPASZTALT valamit, amit te nem! Szerintem az életben nem próbáltad a hula-hopp karikát, de nagynak képzeled magad, csak mert 26 éve csinálsz valamit. Mást viszont nem!
Én férfi létemre (ne zavarjon a nicknevem) kipróbáltam, anno egy barátnőm felejtette nálam. És elmondhatom, hogy már két hét után jelentős hurkák mentek le a derekamról!
Ui: két napig megforgatni sem tudtam, de aztán annyira belejöttem, hogy nem bírtam 'betelni' vele. Hihetetlenül jó hatással volt rám, a közérzetemre, a derekamra. De neked erről nyilván halvány gőzöd se lehet!
Árpád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!