Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hat valamit a hullahoppkarikáz...

Hat valamit a hullahoppkarikázás fával?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 175 cm, kb. 60 kg (erős a csontozatom) mellbőségem 90 cm, derék: 70 cm, csípő 90 cm. Aránylag elégedett vagyok önmagammal, hívtak már modellkedni jópár modellügynökségből, de nem a külsőmből szeretnék megélni. Csak a derékbőségemmel nem vagyok megbékélve. Karcsúsítani szeretném magam, ezért elkezdtem hullahoppkarikázni. Természetesen nem az afféle műanyag hullahoppkarikával, hanem fával, ami kb 0.5 kg. Hárommal szoktam "edzeni" , de nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e, és ha igen, akkor naponta mennyi ideig.

Előre is köszönöm, a cikizős válaszokat melllőzzétek légyszi.. köszi :)

2012. jún. 8. 14:23
1 2 3
 1/30 Zakathol ***** válasza:
Nincs hely zsírégetés sajnos. Jelentős eredményeket még szálkásító diéta mellett sem biztos, hogy tudnál vele elérni. Inkább aktívabb sportokat javasolnék: kocogás, bicajozás, úszás ilyesmik.
2012. jún. 8. 14:37
 2/30 dirtboy ***** válasza:

a holttest hopp nem jó,nem éget elég kalóriát nem pörget fel rendesen.

irány kocogni vagy biciklizni heti 3-4x40-50percet lehetőleg aerob tartományban.

2012. jún. 8. 15:07
 3/30 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek az előző hozzászólókkal, semmit nem ér, mivel nincs helyi zsírégetés és amúgy sem éget sok kalóriát. És ne írjuk már két l-betűvel, mert nem huLLa hopp, hanem hula.:)

"A hula hoop elnevezést a 18. századba kapta egy Polinéz-sziget világi (hawaii) táncról, a hula táncról. A hula táncban minden egyes mozdulatnak fontos szerepe van. A táncos testével növények, és állatok mozgását utánozza, jelenségeket mutat be, történeteket mesél el pl.: viharról, vadászatról, harcról. Az úszó cápát vagy ringatózó pálmát utánzó táncos hiszi, hogy valóban cápává vagy pálmává válik. Ebben a táncban a mozgás nagyon hasonlít a karikázás közbeni mozgásra. A hula hoop-t magyarul hulahoppnak hívják, mégis sokan tévesen hullahoppnak nevezik. "

2012. jún. 8. 17:26
 4/30 anonim ***** válasza:
64%

Márpedig én tapasztalatból írom és nem hasra csapva :D hogy igenis ha kitartóan karikázol akkor tudsz lefaragni a derekadból. Én mikor még tinilány voltam :) Rég volt sajnos ,nagyon vékony voltam én inkább hízókúrát kerestem akkoriban,nos ez idő tájt viszont a derekammal nem voltam mégsem elégedett. Eleve keskeny volt a csípőm is ,ezért akartam még keskenyebb derekat. Kitartóan napi 15 perceket hulahoppoztam és megvolt az eredménye már 1 hét után. Mindig mértem nem csak ránézésre döntöttem el...

Most járok keményen kondizni, és bizony kiegészítésként megint karikázni is fogok.

2012. jún. 16. 09:21
 5/30 anonim ***** válasza:
62%
És igen,tudom nincs helyi zsírégetés ,de mégis nekem akkor ez bevált. Akkor hogy is van ez? Az edzésben ehhez tartom magamat mármint hogy helyileg nincs zsírégetés,de a bűvös hulahoopp :D nálam már bizonyított. Ártani nem fog legfeljebb megint lefaragok a derekamból pár centit.
2012. jún. 16. 09:24
 6/30 Zakathol ***** válasza:
0%
UFO vagy. Menj haza.
2012. jún. 16. 09:50
 7/30 anonim ***** válasza:
42%

Ja, helyi zsírégető karika. Lol.

Biztos akkor mi vagyunk a hülyék (több ezer testépítő) akik diétázunk és normális aeob edzést teszünk be, pedig elég lenne karikázni.

Na most már ezt is tudjuk, köszönjük.:)

2012. jún. 16. 10:53
 8/30 anonim ***** válasza:
68%

Az örökös kétkedők tábora megint megjelent :D

Mondom hogy tapasztaltam magamon egyeseknek nehéz a felfogásuk? Azok írnak akiknek nincs tapasztalata. Nevetséges hogy be akarjátok magyarázni annak akinek használt ,hogy nem használt. Lehet képzelődtem vagy tényleg UFO vagyok :) ez van. Mert akkoriban semmi mást nem tettem ,semmi mozgást csak ha tetszik ha nem HULAHOPPOZTAM :D és a sportolásom mellett most is fogok.

2012. jún. 16. 20:10
 9/30 anonim ***** válasza:
42%

Az a nevetséges kislány, hogy te hiszel ilyen butaságban, hogy helyi zsírégetés. Nincs ilyen, akkor sem ha a fejed tetejére állsz!!

Úgyhogy becsukhatod a mesekönyvet, nem kell a kamu kiskegyed szintű dumád, pláne ekkorát hazudni, hogy egy hét alatt..

15perc karikázás max 30-40 kcal használ fel, ami beláthatod, hogy fogyás szempontjából: SEMMI!!

Olyan meg nincs, hogy onnan fogysz, amit dolgoztatsz, ebben hinni óriási tájékozatlanság. Erre millió cikk van, úgyhogy inkább olvass a témában, mintsem hogy beírkálj ide szánalmas bugyutaságot.

2012. jún. 17. 09:16
 10/30 anonim ***** válasza:
55%

Jajaj, kislány? :D Állítom én hívhatnálak kisfiamnak úgyhogy te ne kislányozzál itt nekem :)Bár miért is ne jólesik.

Egyébként tőlem aztán tépheted a szádat. Ha nekem bevált a karikázás az neked nem tudom miért fáj :D De hagyjuk is nem érdeköl hogy mit gondolsz én a kérdezőnek írtam meg az én SZEMÉLYES TAPASZTALATOMAT kedves hozzászóló.

Nyugodj meg szépen. Kiskegyedet meg hasonlót nem olvasok de neked további kellemes olvasgatást.

2012. jún. 17. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!