Hat valamit a hullahoppkarikázás fával?
15 éves lány vagyok, 175 cm, kb. 60 kg (erős a csontozatom) mellbőségem 90 cm, derék: 70 cm, csípő 90 cm. Aránylag elégedett vagyok önmagammal, hívtak már modellkedni jópár modellügynökségből, de nem a külsőmből szeretnék megélni. Csak a derékbőségemmel nem vagyok megbékélve. Karcsúsítani szeretném magam, ezért elkezdtem hullahoppkarikázni. Természetesen nem az afféle műanyag hullahoppkarikával, hanem fával, ami kb 0.5 kg. Hárommal szoktam "edzeni" , de nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e, és ha igen, akkor naponta mennyi ideig.
Előre is köszönöm, a cikizős válaszokat melllőzzétek légyszi.. köszi :)
/Állítom én hívhatnálak kisfiamnak/
ezt szerintem benézted
Montez már 26éve edz és nem 1évesn kezdte
szóval szerinted ki is a fiatalabb?
ja itt vagy Monti?
nem mertem már megírni hogy pontosan hány éves vagy.
még hogy te lennél az ő kisfia.
ezen jót mosolyogtam.
Hát még mindig lovagoltok a témán? Nem egy hetes tapasztalatom van ,ezt honnan szedted apó? Látom az agysejtek kihalófélben vannak :D Szerencsére én még csak 32 vagyok.
Na de tényleg hagyjuk már nem fogok én itt senkit győzködni. Én örülök ,hogy ráakadtam a karikára tökéletesen formáz ugyanis :D Különben ennyi eszetek van,minek hazudoznék másoknak? Mi értelme lenne?
Különben nézzetek csak utána vannak fórumok ahol egyesek megosztják egymás között ki hány centit faragott le derék és csípőméretből a hulahopp segíségével van aki mást nem is csinált azon kívül. Ez már nem újkeletű dolog apó.
Úgyhogy nyugodjatok bele a karika kiváló karcsúsító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!