Az igaz hogy ha súlyzós edzést csinálok, akkor a lábamból nem fogok semennyi zsírt leadni? Mert egy kis változást én észrevettem, de itt mindenhol azt írják, hogy így van.
Végezheted aerob tartományban kb 140-es pulzus alatt 40-50 percig. Ezt meg kell nézni, hogy nálad milyen nehézségi fokon lenne, de szerinte 5-6 kellene.
Vagy végezhetsz intervallum edést is, ami az edzés után jóval több zsírt éget. Ezt hívják after burn hatásnak.
20 perces edzés, 60sec kemény és 90sec laza intervallumok váltogatják egymást. Itt egy cikk róla: [link]
kondi
hétfő: 30perc kondi 30perc aerob
szerda: 25 perc kondi 25perc aerob
péntek: 30 perc kondi
szombat: 30 perc aerob
egyenlőre így tudom megoldani, mert a nyújtásra is szánok időt, és többször tényleg nincs időm, mert tanulnom is kell (nekem még egy hónap suli van) hangszeren is játszok meg vonatoznom kell, szóval nem fér bele max még vasárnap. Ez így kevés lenne? Amióta az eszem tudom, sose mozogtam rendesen, és mindig is sokat ettem (főleg csokit :D)
ezzel elérhetek valamit?
Nah még két kérds aztán abbahagyom:D
csinálhatom úgy, hogy 15perc bicó és utána 15 perc kocogás?
és mikor egybe kocogok 30 percet akkor a felénél tarthatok sétálós pihenőt egy-két percig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!