Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lovaglás, Aikido. Mégis...

Lovaglás, Aikido. Mégis hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyet, hogy járok Aikidora (harcművészet), és havonta 5.000 Ft-ba kerül. Pár hónapja jött az ötlet, hogy lovagoljak. Nagyon beleéltem magamat és mindennél jobban szerettem volna, de a szüleimnek nem szóltam. Mivel még fiatal vagyok, azt gondoltam, hogy majd kinövöm, majd elmúlik ez a ,,vágy". De ahogy telik az idő egyre jobban szeretnék és nem tudom mit csináljak. Az az igazság, hogy anyuéknak nincsen sok pénzük, az Aikidora is alig tudom összeszedni havonta a pénzt. De tudom, hogy a lovaglás is nagyon drága és mivel anyuék elváltak, még nehezebb lenne összeszedni. De nagyon szeretném elkezdni, hiszen még nincs késő, ha valami komolyabb lenne belőle. Nyári munkára is gondoltam, de abból közel sem jön össze elég pénz. Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm!

16/L

2012. jún. 6. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

itt nincs mit tenni.

a helyzet adott.

viszont az szép gondolat,hogy felmerült benned a munka lehetősége,mert a korosztályodra inkább a szülő zsarolása,a kihisztizés jellemző.

takarítani elmehetnél,ha találsz ilyen munkát.

egyik nőismerősöm egy héten elmegy párszor és 1000ft-os órabérben takarít.

semmi extra.

rendet rak,elmosogat,porszívózik,a retyóhoz nem nyúl.

egy 60nm-es lakást el tud húzni 3-4 óráig is.

2012. jún. 7. 00:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok lovardában van rá lehetőség, hogy munkáért cserébe lovagolhatsz.(segítesz a reggeli takarításban, söprésben, abrakolásban, leápolod a lovat, hozod-viszed őket, szerszámot raksz rendbe, ilyesmik. ) Helye válogatja, de ált.fél - egy nap melóért adnak egy óra lovaglást.

Sok sikert! :)

2012. jún. 7. 07:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Találtam egy közeli lovardát, jövőhéten beszélek a tulajdonossal. Remélem sikerül munkáért cserébe lovagolnom.
2012. jún. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!