Lóverseny Augusztusban vagy Szeptemberben, már mehetek?
Régebben nagyon sokat lovagoltam de kb. 4 évre abba hagytam és most március elején kezdtem el újra lovagolni.A 4 év alatt sokat felejtettem és az alapoktól kezdtem mindent volt 1 hónapos kihagyásom mert lesántult a lovam (most másikon lovagolok).Jelenleg az ügetést gyakorolom hogy csak a szárat fogom (eddig mindig a kápát fogtam).
Most már egyre jobban megy és szeretnék menni versenyre nyár vége felé.De milyen lovas versenyek vannak és lesz valami augusztus, szeptember környékén és hogy idén már mehetek vagy jövőre próbáljam meg a versenyt?
Hány éves vagy?
Milyen versenyszámban szeretnél indulni?
Ahhoz, h valamilyen ügyességi versenyen elindulj, elég lehet a tudásod (ezek mókásak is :)), de egy díjlovas, távlovas vagy díjugrató versenyre azért nem neveznék a helyedben. :)
(Megvan a rajtengedély vizsgád egyébként?)
15/L
tegnap olvastam először a rajtengedély vizsgáról, tehát még nincs.nem tudom hogy mi de utána akarok nézni.A versenyszámot nem tudom, díjugrató lovon tanultam lovagolni de most ugye lesántult és a gazdája is most gyakorolja vele az ugratást, ezért díjlovas vagy távlovasra gondoltam de milyen ügyességi versenyek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!