Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha 12. év végén számomra nem...

Sarcastic kérdése:

Ha 12. év végén számomra nem érettségi tárgyból húznak meg (fizika) és augusztusban sikerül a pótvizsga, szeptemberben kezdhetek a felsőoktatásban?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 24. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, júliusban eldől, hogy kit hova vettek fel, de neked addigra nem lesz érvényes bizonyítványod, az pedig szerintem feltétel. Sőt, ha jól tudom, nem is érettségizhetsz, ha buksz valamiből, de ebben nem vagyok biztos.
2012. ápr. 24. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Érettségizni, érettségizhetek az biztos. tehát a követelményeknek megfelel ha azok sikerülnek.
2012. ápr. 24. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok, én úgy tudom, hogy az érettségi után (nem tudom pontosan hanyadikáig) kell beérkezniük a 4. év végi és az érettségi adatoknak az oktatási hivatalba, hogy meg tudják húzni a ponthatárokat, sorrendet csinálnak, és júliusban értesítenek, hogy felvettek-e valahova.

Ha neked érettségi után nem sokkal még nincs hivatalos év végi bizonyítványod, akkor szerintem nem lesz érvényes a jelentkezésed a felsőoktatásba.

felvi-n nincs erről valami írva?

2012. ápr. 24. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:
biztosan van, de azon kiigazodni....
2012. ápr. 24. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
sajnos nem
2012. ápr. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!