23 évesen hova lehet elmenni éretségizni?
Figyelt kérdés
Munka mellett, estin lehet éretségit szerezni?mennyi idő?2012. ápr. 22. 22:47
1/9 anonim válasza:
Bárhova, indulnak folyamatosan felnőttképzések! Az idő attól is függ, hogy milyen a tanfolyam! Járj utána neten a lakhelyedhez közel!
2/9 A kérdező kommentje:
Már néztem semmit nem találtam
2012. ápr. 22. 22:50
3/9 anonim válasza:
Hol élsz? Én Székesfehérváron tettem le 29 évesen. A József Attila gimnáziumban. Négy évig jártam, heti három alkalommal. Estin. A levelező heti két nap.
4/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy akkor a XV.ker.Dózsa György Gimnáziumban gyorsítottan is le tudod tenni. 4 évet 2 év alatt.Ha van szakmunkás bizonyítványod akkor azt beleszámolják 1 évbe.
Én is gyerek,munka mellett tettem le 30 évesen.
5/9 anonim válasza:
én szombathelyen érettségiztem estin 23 évesen. rába gimnázium. az ország minden nagyobb városában van már esti érettségi.
6/9 anonim válasza:
Szombathelyen a Nagy Lajosba is van estin. :) Sok sikert hozzá.
7/9 anonim válasza:
ha pécsi vagy, akkor a TÁSI-t ajánlom! :) én most fogok ott érettségizni! itt is megtudod csinálni a 4 évet 2 év alatt, osztályozóvizsgákkal!
8/9 A kérdező kommentje:
körmend
2012. ápr. 24. 19:54
9/9 anonim válasza:
Körmenden van a Kölcsey Ferenc gimnázium. Ott biztosan indítanak esti-levelező képzést.
"2. Az intézmény általános jellemzői
2.1 Az intézmény neve, címe, típusa, alapfeladatai
Az intézmény neve: Kölcsey Ferenc Gimnázium
Címe: 9900 Körmend, Bajcsy-Zsilinszky út 3.
Alapító okirat száma és kelte: 2004. (III.26.)
Az intézmény típusa: gimnázium
Alapfeladatai: gimnáziumi tanulók négyosztályos képzése
esti – és levelező tagozat működtetése"
Ezt a linket olvasd el.
Igaz, hogy nem idei a cikk, de elvileg indítaniuk kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!