Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiknek érné meg jobban...

Melyiknek érné meg jobban elmenni (elég ha csak egy számot írtok)?

Figyelt kérdés

1. BME - nemzetközi gazdálkodás

2. ELTE - pszichológus

A fizetéseket nézegettem, hát jó pár 10.000 különbség van az átlagfizetések közt... a pszichológusinak a kevesebb a fizetése.

Szeretnék majd külföldre menni, minimum 1 évre, nem biztos hogy kiköltözni egyetem után. Pszichológussal erre mennyi esélyem van? Akarok mastert csinálni, akármelyikre is fogok menni.

Mindkettő szak érdekel: a pszichológia 14-15 éves korom óta, a gazdasági helyzetek, Eu, stb, meg 16 éves koromtól kezdve. A BME-vel lennék igazán boldog, de nem tudom, a ponthatárok hogy fognak alakulni... szerintetek? Nagyon megemelkednek a ponthatárok? Mire tippeltek, mi lesz 500 pontból most a BME -n az NG szak?

(múlt évben 436 volt a 480-as rendszerben)

2012. febr. 15. 17:33
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem közgazdásznak menni kicsit okosabb lenne, bár abból is marha sokat képeznek.
2012. febr. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!