Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megoldható lenne UV-s vizsgára...

Megoldható lenne UV-s vizsgára úgy elmenni hogy nem vagyok rá feljelentkezve, de esetleg egy újabb időpont létrehozásánál beírnák a jegyet? (amit akkor kapnék)

Figyelt kérdés
Egy korábi vizsgámról lejelentkeztem mert nem tudtam volna rá felkészülni. Később azonban amikor az UV-s vizsgaidőpontra akartam volna feljelentkezni a rendszer nem engedte. Emiatt írtam az oktatásszervezőnek, aki azt írta vissza hogy írjak az illetékes tanárnak az ügyben és az ő kérésére tud majd időpontot kiírni. Az e-mail elküldése megtörtént (tegnap), azonban a tanár még nem válaszolt (egy korábbi e-mailben amiben megkérdzetem hogy el-e mehetnék az UV-s vizsgára igen volt a válasz). És most ha ő megengedte akkor el lehet menni a heti UV-s vizsgára és majd az oktatásszervező kiír egy másik időpontot és akkor beírja a héten kapott jegyet a tanár? Vagy ez most hogy van?
2012. jan. 24. 20:33
 1/1 A kérdező kommentje:
A határidő holnap dél :(((
2012. jan. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!